Všechny komentáře k článku:3-way SLI v akci

Kdyby neškudlili

tak by nebyl problém udělat jednu kartu, která vydá za tři. Všechno je to jen o uchlazení. A to je možné, ale protože chtějí vydělávat, tak pořád dělají, jak jim to nejde dělat tak, jak by to ve skutečnosti šlo. Proto chladím vše dusíkem a jsem spokojený :-D

Možnosti
8 reakcí
poslední 16. 12. 2007 17:12

čoveče a čím to živíš, takovéhle chlazení? elektrárnou přímo v baráku? to je horší než dvě pc s 3xSLi ne? :-D tohle už je extremismus... a promiň, ale dost pochybuju že to někdo v CZ má doma na svém železe... nebo ne.. nepochybuju.. někdo takovej se určitě asi najde.. ale dokud to neuvidim.. neuvěřim :-D

@mike.cz.com: neni to zase moc drahe,by jsi se divil, jak dlouho to vydrzi samostantny dusik chladit...a jak fo financuji? odectu to z dani :-)

@CarteroGS1: plácáš nesmysly ... chladit dusíkem je blbost, už jen proto jak třeba zabraňuješ vytváření námrazy na desce atd? ... nekoukej tolik na extrémní testy na netu a žij na zemi ..

@Nekvasilova: Přesně, čipy chladit dusíkem trvale, super, to asi nekupuje jen dusík, ale i nové procáky...

To s tím dusíkem myslíte vážně?:) Já jen, že bych to taky rád viděl na vlastní oči :P.

@santor: No no dusík??? Chlapče víš co udělá takovej procák když ho ochladíš pod nulu?? No orosí se. Z toho vyplívá, že chlazení dusíkem by bylo tak náročný na regulaci, že by tě to vyšlo finančně nastejno s novym autem. A kdyby to někdo měl tak by to byl tak leda nějakej výrobce co chce ukázat co umí.

@Trewor: Nahodou mozny to je... uz je to peknych par let, kdy jsem videl video (nekde se mi tu jeste vali na disku), kde chlapci tusim z TomsHardware pretaktovavali P4ku nad 4GHz... procesor chladili dusikem (meli na nem takovou rouru ro ktere to lili) a chipset tusim kompresorem z pracky :-) Povedlo se jim to, ale samozrejme jen kratkodobe, dlouhodobe to asi fakt nejde, prave kvuli tomu srazeni.

Dej sem vlastni foto frajere, a potom ti stejne na to neskocim...

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®