Diskuze k článku:Casemodding ve stylu Battlestar Galactica

Skvělé.

Je to něco perfektního. To jsem ještě nikde neviděl. Klobouk dolů před takovouto přesností a pečlivostí. Úchvatné.

Skrin

hmm to musel mit sikovne ruce na tohle to to jako smekam ! vypada to dost krute taky bych neco takoveho chtel ale jako neco na jinej spusob ! ale jak rikam smekam

DOKONALE!!!

jelikoz sem velky fanda tohoto serialu sem zcela ohromen timto casemodem.
Kazdy detail je proveden s preciznosti hodinare ten chlapik co to delal musi bejt dobrej blazen do toho serialu :ú.Jinak takove detaily jako pristavaci draha nebo male LCD displeje s DRADIS to je neskutecny. Na ty stranky s vyrobou se urcite podivam :))

Super, ale?

Nápad, provedení perfektní. Přistávací ranvej je fakt skvělá, stejně tak zasunovací bocni kryt. Ale vzdy se neco najde a ja se ptam, opravdu chci, aby mi po tme blikali bile diody, kterou jsou v dobrem pocasi videt na 1500 metrů?

Krásný casemod

škoda, že nemám trpělivost něco takového udělat.

Hezká věcička ...

... ale prakticky je to s tímto casemodem (vyhrál tuším minimálně jednu cenu v soutěži) asi jako s vytuněným autem. Sice se nad ním všichni budou rozplývat, ale ruku na srdce, kdo byste si ho dal do obýváku nebo kanceláře.
Je to prostě výstavní kousek (bez ironie a příhany) ale jinam než na výstavu se moc nehodí, stejně jako casemody ve tvaru různých plastikových obelisků, hvězdný bran apod. Daleko víc mě oslovuje minimalistický design některých HTPC nebo strojů a la Mac mini, ale proti gustu ...

Fakt vymazlený..

..klobouk dolů.

Mnooo

Teda domů bych to nechtěl, ale jinak je to teda fakt vymazlený. Je vidět, že si někdo fakt vyhrál :)

Super!!

K tomuhle nemám slov. Prostě úžasné!! Vždycky obdivuju lidi, že si stím dají takovou práci, ale výsledek stojí za to... Krásný a sqvěle provedený mod. Tleskám a závidím

Woouw

skoda ze jsem tak levej, aby neco takoveho udelal. Me osobne by se libila skrin vypadajici jako cerny monolit z romanu A.C. Clarka a kdo mi napise, v jakemze to bylo romanu, dostane odeme + :)

Krása

Toto je nejlepší a nejpovedenější case moding co jsem kdy viděl takový fanda.To je dobrý master.

:-)

nejsem moc fanda "přeplácanejch" (nevim jak to slovo řict), ale tohle je vážně delikátní kousek :-) je to stylový, sladěný a i když je tam toho hodně, tak to nepůsobí amat=rským dojmem... vážně hezkej kousek

Parada

tento vytvor je skutecne nadherna,predstavte si ty hodiny prace...presto jesuper,skoda ze se neda koupit..2000bodu z 10

Pěkný...

opravdu vydařený case mod, sleduji ho už delší dobu a musím uznat že se s ním majitel oprravdu mazlil do detailů. Zde je kompletní dokumentace jak se case mod vyvíjel http://www.thebestcasescenario.com/forum/showthread.php?t=7044 ;).

Re

mno tak to klobouk dolu vzkutku pekna rekl bych az i nekde mistama prehnana bedna ,jeste nic takoveho sem nevidel opravdu supr :)

Pěkná práce

takhle šikovný ručičky bohužel nemám :-)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!