Všechny komentáře k článku:Cenový boj mezi ATI a NVIDIA: AMD vyhrává

GMA

No na vykon to asi moc neni, ale stejne mam nejradsi Intel Graphics Media Accelerator. Hlavne ty s tim X na zacatku jsou dory. :) Do notebooku za 10 000,- se dnes dava X3100 s podporou DX10. Parada, vymenil bych za svou ATi X1450.

Možnosti
5 reakcí
poslední 3. 7. 2008 17:29

intel neumí dělat pořádný grafiky, když integrovanou, tak vělkou ramku na co nehjvyšší frekvenci, minimálně 800mhz,lépe 1066, a pořádnej dvoujádrovej procík na fsb minimálně 1066 a aspoň 1,9ghz na jádro.. v takovýdle kombinaci se to už hejbe, ale se slabšim to všechni drhá a grafika sam neukáže veškerý její potenciál.. já měl integrovanou NV 6100 a sem rád, že sem si koupil pcie HD 3650, je to sice lowend, ale sem za ěnj moc štastněj, s athlonem 2,4 ghz, hjenojádrovnym a giga pamětí 667mhz šla ta grafika nanic oproti testům s lepším zbytkem..

@TOBiAS02: Intel umi delat grafiky ale ne pro hrace. Podstatnou cast trhu zabiraji take notebooky u kterych se nehledi jen na maximalni vykon ale na maximalni vydrz a tam je Intel kralem.

@SiD.cz: Měl jsem notebook s grafikou X3100 a moc mě teda nenadchla a czběl na ni digitální výstup v podobě DVI nebo HDMI. Teď mam notebook s grafikou ATI hd 2400XT a jsem nadmíru spokojen. Mohlo to být taky spůsobeno nevyladěnými ovladači, ale sdílená grafická paměť na notebooku s 1Gb Ram a k tomu Vista, to nešlo.

@SiD.cz: když porovnáš poměrem výkon/výdrž, tak intel moc nekraluje, každej si radši koupí lepší ntb, na kterym utahne to co chce a ne tenle shitt, když výdrž je beztak lepší asi o pul hodiny, teda zatim sem nenarazil na nějakej, co by vydržel víc jak 3 hodiny a byl od intelu..

@TOBiAS02: No nevim, k integrovane grafice vam na hry nestaci ani ctyrjadrovy procesor. Integrovane grafiky zkratka maji sve misto - v PC kde se preferuje nizka spotreba nebo cena.

Nenašli jste, co hledáte?

Týden slev Samsung Týden slev Samsung