Všechny komentáře k článku:CZC.CZ míří na Facebook a nabídne spoustu nových funkcí

Akcelerace pro vsechny! Zamilujete se :)

Pouzivate jiny browser? Myslite si ze akceleratory jsou k nicemu? Pak Vam nemuzu doporucit nic jineho nez Cleeki. Je to akcelerator jenz jde pridat jako addon jiz od IE6+, Firefox 1.5+ ci Google Chrome. Aby to nebylo malo je dostupny i jako aplikace do systemu. Mnohonasobne krat ucinejsi nez IE8 akceleratory, jakmile ho zacnete chvili pouzivat uz na nej nedate dopustit a reknete si "jak jsem mohl bez nej vyhledavat". Stahnout ho lze z www.cleeki.com, jsou zde demo videa a souhrnny popis co vsechno dokaze ... Jako bonus si dovoluju pridat navod k pridani akcelerace pro Czech Computer... A doporuju obohaceni oficialniho prispevku a detailnejsi navod pro mene bystre ze strany CZC :-) Jednoduse v nastaveni addonu pod zalozkou channels > pridat novy s nastavenim
Channel Name: Czech Computer s.r.o.
Channel Icon: podle libosti :)
Preview Size: 324x250
Preview URL: http://www.czechcomputer.cz/fulltext_preview.jsp?query=[kw]&type=stockitem&utm_source=accelerator&utm_medium=webSearch URL: http://www.czechcomputer.cz/fulltext.jsp?query=[kw]&type=stockitem&utm_source=accelerator&utm_medium=web&source=acceleratorPresunout nekam nahoru v selected channels sloupciTed uz staci jen oznacit text na nejake strance, kliknout na objeveny ctverecek a pak na ikonku kterou mate u CZC, popr nejaky jiny akcelerator. Dejte vedet jak se vam to libi.

Možnosti
5 reakcí
poslední 24. 8. 2009 8:15

To se zase šikovný věci musej u modrýho Éčka dodělávat :-) Fakt užitečný z toho je akorát přímý vyhledávání označenýho výrazu strejdou Googlem, tetou Wiki, e-Bayem, Bit torentem a v historii..teda aspoň tohle umí Opera.
A víte na co je Éčko dobrý? No, na stažení Opery :-)...OKi OKi Lišku Ohnivou taky uznávám ;-)

@Trewor: nezapomeň že opera už má vyhledávání označenýho výrazu už hodně dlouho :) a ještě je super funkce vytvoření vlastního vyhledávače :) píšu z něho SMSky přes sms bránu :)

@mikihans: Jedině opera přátelé, to uživatelské rozhraní a přívětivost+možnosti nastavení jsou super. A IE ať zas vymýšlí další dodělávky, které jej přibližují opeře a mozille.....

@Fighter2005: Přidávám se k Opeře. Používám ji velmi dlouho a nová Opera 10 Beta 3 je prostě bezkonkurenční. ZAtím jsem neviděl lepší browser. Velmi oceňuji Turbo režim jelikož občas cestuji a tak propojím své MDA s mým netbookem a nasdílím internet pomocí GPRS nebo EDGE. Mohu ji doporučit i pro Linux. Instalace je sice složitější, ale funguje bezproblémově =)

@Fighter2005: Ja mam veskere featury a nastaveni ve firefoxu, klidne ti sepisu addony a pak muzes porovnavat. Pochybuju ze Opera ma takove extension capabilities. Par mych kamaradu uteklo z Opery a presly na FF. Nejnovejsi security test poslal Operu jeste niz nez byla.In a test based on 608 potentially malicious URLs, IE 8 achieved an 81% mean block rate for socially-engineered malware, while Firefox 3 logged in at 27%, Safari 4 at 21%, Chrome 2 at 7% and Opera 10 beta at 1%. On average, 197 new validated URLs were added to the test each day, more or less depending on "criminal activity levels" as malicious URLs quickly rolled in and out of use.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!