Všechny komentáře k článku:CZC.CZ míří na Facebook a nabídne spoustu nových funkcí

IE8?

ještě kontrolní otázka, kdo tu používá IE8? já tedy ne;)

Možnosti
29 reakcí
poslední 24. 8. 2009 0:53

ja tedy ano

@almaster: Já jsem ho zkoušel a musím říct že jsem se vrátil k IE7,ty akcelerátory stojí za prd,bylo to pomalejší a někdy to bylo dosti znát.

@rodrigo: Ja valim na Opeře a občas na Firefoxu :) dá se používat cokoliv kromě IE6 a starších :D

Nepoužívám žádnou verzi Internet Expr.ele. Mám Operu 10, občas si pustím nejnovější Google Chrome nebo Mozillu.
Ale Opera se mi osvědčila jako nejstabilnější a nejbezpečnější nástroj.
Navíc má mimo jiné vynikajícího poštovního klienta s bezvadnýmn antispamovým filtrem, to se může jít např. Outlook vycpat.

@karel.ptacek: rozhodne mam firefox me pirpada ze se nak czc vnucuje microsoftu ze to jede jen pod ie8

@Gurus: Ja myslel ze ten akcelerator je jenom pro IE 8 > proto asi tezko budes pouzivat v opere. Navic v opere si muzes presne tenhle akcelerator taky udelat...

@karel.ptacek: ad Outlook - je vidět, že ho neumíš nebo nemáš jak využít, jinak bys tohle napsat nemohl ;-)ad IE8 - skvělý browser, používám od bety a jsem spokojený. Jistě, má mouchy, ale to má každý browser.

@munio: IE8? Dobrý prohlížeč? Teď jsi mě pobavil. Plná verze IE8 je nestabilní, i když musím uznat že mám neší spotřebu paměti a je rychlejší než IE7. Celkově na mě, ale dojem neudělal. Opera 10 Beta 2 je mnohem lepší a dokonce stabilnější.

@Artanis62: Finalni verze IE8 je rychlejsi, spolehlivejsi, stabilnejsi a mnooohem bezpecnejsi nez vsechny ostatni prohlizece http://www.networkworld.com/cgi-bin/mailto/x.cgi?pagetosend=/export/home/httpd/htdocs/news/2009/081309-microsoft-ie8-browser-security.html&pagename=/news/2009/081309-microsoft-ie8-browser-security.html&pageurl=http://www.networkworld.com/news/2009/08. Microsoft vytvoril vice jak konkurence schopny browser, IE7- byly k nicemu, bohuzel si lide mysli ze jim to dava pravo odsoudit vsechno co nese stempl Microsoft vidte? Pouzivam IE8 v kombinaci s FF (jen proto ze ma zase mnohem lepsi Addony) ale pri casual browseni bych vzdy preferoval IE8.

@Xeevis: Ono jde vidět, že záleží jaký test je použitý a kým je prováděn :-)
Že je nejpoužívanější neznamená, že je nejlepší. Spoustě lidí je jedno jaký prohlížeč mají, protože jej používají pouze na prohlížení. Již nic víc nepotřebují. A vzhledem k tomu, že ve Windows je předinstalován IE, tak jej požívají. Z toho důvodu dlouhou řadu let měl velký náskok v procentech uživatelů.Na internetu je několik výsledků. Vy tvrdíte, že IE8 je nejlepší, já zase ne. A kdo má pravdu? :-)Každému sedne něco jiného. Je pravdou, že posledních pár týdnů mě FF docela zklamal, ale i přes neúspěchy jej používám. Nabízí totiž funkce, které IE chybí. Mezi hlavní bych uvedl blokování reklamy, upozorňování na gmail emaily, správce stahování,..Přikládám test z května, kde se IE8 moc dobře neukazuje :-) http://blog.blog.zive.cz/2009/05/test-prohlizecu-podle-futuremark-peacekeeper/

@jeronim77: Spíš záleží na tom, co se testuje. Jestli doba od přijetí požadavku po kompletní vykreslení stránky, nebo čistě jen zpracování javascriptu. V prvním případě je dle mého subjektivního názoru rozhodně nejrychlejší IE8. Ve zpracování JS je to horší, o tom žádná, ale člověku, co nedřepí celý den na Facebooku, to může být jedno.

@Xeevis: Souhlasím s tím že IE8 je mnohem rychlejší než IE7, Dokonce je i použitelný, používám ho sekundárně jako doplněk k Opeře, protože RealPlayer nemá podporu pro Operu a některé webové služby také ne.
Celkově bych řekl že Opera je mnohem spolehlivější. Mám ntb Toshiba NB 100-111 a IE8 je celkem líné, např. strašně dlouho trvá otevírání záložek(nemyslím oblíbené), Opera je celkově rychlejší a hlavně má Turbo režim. Kdybych se připojoval přes GPRS a používal IE, mohu si dát oběd a přestávku než se mi načte stránka. =)

@Artanis62: zdravím. chtěl bych se zeptat jestli má TURBO i Opera 9.64 protože 10 alpha mi jela divně. Ale hlavně bych potřeboval vědět jak se to turbo zapíná, protože se chystám na dovolenou a tam pojedu celou dobu přes GPRS přes mobil tak by se mi to hodilo :) předem děkuji ;)

@mikihans: Alpha verzi nestahujte, nyní je venku verze Opera 10 Beta 3. Ke stažení zde: http://www.opera.com/browser/next/
To mi připomíná že bych mohl aktualizovat na verzi 3.
Zapnutí Turbo režimu je jednoduché. Ve stavovém řádku vlevo dole v prohlížeči je ikonka tachometru, na to kliknete a Turbo režim můžete zanpout či vypnout. Kliknutím na šipečku si jej nakonfigurujete. Opera 9.64 Turbo režim bohužel nemá.

@Artanis62: dík. ta BETA 3 je naprosto super :) je tam vidět pokrok od verze 9.6, což se u té alpha verze říct nějak nedalo :)

@mikihans: U bety 3 je mnoho vychytávek, bohužel mi přestala fungovat Opera Link a Opera Unite bylo odstaveno úplně.

@Artanis62: Bavíš spíš ty, nelíbí se ti jen proto, že nese název Internet Explorer.

Taky se divim že někdo používá zlo od MS, já teda osobně jedu na Firefoxu nebo Opeře :)) ...

@bill_online: Ja použivam google chrome a mozilu a sem spokojen ie 8 a 7 mi nejak nesedi

@sugarek: Chrome je dost dobrej ale přece jenom FF je mi milejší ... IE jsem nikdy nepoužíval ( maximálně pro stažení FF nebo jinýho prohlížeče )

@bill_online: Hlavně že ty používáš zlo od Mozilly, nejpomalejší prohlížeč, co existuje. ;-)

@StepanMatl: Rozhodně mi jako větší zlo přijde IE nebo Safari. Mozzilu nemsm, kvůli ekové nedotaženosti,"úžasnému" správci stahování, aktualizacím, které se provádí vždy když to nepotřebujete, apod.

@StepanMatl: To zlo, mi nepřipadalo zas tak pomalý, ale co jsem teď na Win 7 tak je Firefox nepoužitelnej, takže jsem na Chromu a úplně paráda, k Firefoxu se už nevrátím...

@bill_online: na Win7 jsem Firefox nezkoušel, jen IE8 a běhá mi tam Opera 9.64, i Opera 10 Beta 3

@Artanis62: Já jsem zkoušel Firefox 3.0.13 a 3.5.2 a ani jedna nejde dobře, strašně vše zpomalují .. Opera a Chrome spolehlivě, IE8 jsem nezkoušel...

Já IE 8 nepoužívám vůbec (obecně ie jsem nikdy moc nepoužíval).Podle mě je IE 8 strašně nepřehledný (oproti firefoxu).Nejvíc mi vadí malá tlačítka stop a obnovit a tlačítko domovská stránka...+je to nějak rozházené...

@VaclavSedlar: V tom případě doporučuji vyzkoušet 2 věci. Klávesové zkratky(F5, ESC, atd.) a Operu.

@Artanis62: Ano, klávesové zkratky se dají použít (nic jiného v IE mi taky nezbylo), ale jsem zvyklý používat myš...
Jinak používám FF...

@VaclavSedlar: Tak přeci jen musíte uznat že s těmi klávesovými zkratkami je to rychlejší. Jsem zvědavý jestli MS vydá IE9 a čekám na Operu 10 finální verzi. Jen mi nasázejte mínusy, blbečkové.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!