Všechny komentáře k článku:CZC.CZ míří na Facebook a nabídne spoustu nových funkcí

Facebook?

Já bych se jen rád zeptal, když se mi zalíbí nějaká recenze, tak abych to ukázal přátelům stačí když jim odešlu odkaz ne? Proč to hned dávat najevo celému světu na fcbku?
Možná jsem ale nepochopil facebook, já osobně tam zaregistrován nejsem.
----------
A tyto funkce jsou dostupné pouze v IE 8?

Možnosti
7 reakcí
poslední 14. 12. 2009 23:51

To ano pošleš odkaz, ale když dáš facebook, tak tak se mu to ukáže rovnou tam na facebooku a nemusí jít na czc.cz. Proč to dávat vědět celému světu na facebooku? To je "jednoduchá" odpověď, je to protože čím víc lidí bude vědět o czc.cz tak tím víc ho bude navštěvovat a tým větší "kolo" lidí.
A tyto funkce jsou zatím jen pro IE 8, bohužel, ale zatím tomu je tak.
S pozdravem Borec-stavitel alias Tomáš Bořil.

@borec-stavitel: To IE je tam opravdu hrozný. :-) Z toho bych se vážně občas rozbrečel...

@borec-stavitel: Pokud vim tak na Facebook si to muzes dat z jakehokoliv prohlizece nezavisle. Jediny co je pro primo pro IE8 je to vyhledavani coz je uplna blbost aby bylo napr v opere kdyz tam si to samy udelas 3ma kliknutima.

@davidtrebicky: Tak já tady nemluvím skoro vůbec o Facebooku, sám ho ani nepoužívám. Mluvím o takové skryté reklamě na IE8 a to mi vadí.

@davidtrebicky: nechapu za co - ? rek sem jen pravdive informace.

@borec-stavitel: V Opeře žádný akcelerátor nepotřebuji. Jednoduše jsem u produktu klikl na Facebook, vyskočí okno a tam potvrdíte odeslání na FB. Funguje to bez problémů-

Navíc na FB to tak ukážeš jen lidem. které máš v přátelích, takže zase to tak celýmu světu neukazuješ, ale jen těm "pár stovkám" (=např. v mém případě ;-) kámošům.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!