Všechny komentáře k článku:CZECH COMPUTER otevírá svou čtvrtou prodejnu

Třikrát hurá!

Třikrát hurá, vždycky sem si přál mít pobočku CZC kousek od baráku. Takže už nikdy se neuchýlim k zelený petlahvi a zůstanu věrný CZC!
Na druhou stranu chápu lidi co nejsou z Prahy, že by raději viděli pobočku někde poblíž svého bydliště...

Možnosti
10 reakcí
poslední 28. 7. 2010 14:36

pro mimopražské by bylo super kdyby bylo poštovné na určitou částku zdarma:) ale dávat pobočku do každého druhého města je blbost, tolik lidí tam zase počítače nenakupuje aby se to uživilo

@sonny21: vsak je postovne nad 5000 zdarma ne

@SrbZ: to je hezký, ale 5 litrů je dost:) většinou kupuju za míň;)

@sonny21: To poštovné někdo zaplatit musí a nejsou to nijak malé částky. Prodejce musí na to poštovné nějak vydělat, takže to asi moc jinak dělat nejde.

@Anonymní uživatel: Mozna by slo brat do uvahy i predchozi objednavky. Pokud predchozi rok koupim za 50k, tak treba nasledujici dve objednavky by meli postovne zdarma. Resp. bych si mohl vybrat, kdy to chci vyuzit, bez ohledu na cenu aktualni objednavky.

Rovněž mám z pobočky u Václaváku radost :-) Len malej dotaz. Budou tam klasicky k dispozici doplňky jako např. náplně do tiskáren, nebo si to musím předem objednat a nechat doručit na zmíněnou pobočku ?

@Jeremy.jk: objednat

@SrbZ: Díky. Předpokládám, že je ta možnost doručení na pobočku viditelná až při objednávce zboží ?

@Jeremy.jk: Dobrý den, jak již bylo uvedeno, zboží je třeba objednat, skladovou zásobu na pobočce Muzeum nedržíme. Při přihlášení na stránky CZC si na pravé straně obrazovky zvolíte způsob dodání. Pokud zvolíte osobní odběr Praha 1 - Muzeum, pak uvidíte zboží, které je - není na skladě, který zásobuje tuto pobočku. Následně ještě volíte způsob odběru při samotném odesílání objednávky, kde si systém odeslání tuto informaci vyžádá.

@Petr Macek - CZC: Děkuji mnohokrát.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®