Všechny komentáře k článku:D-Link: Postavte si jednoduše domácí počítačovou síť

Proč??

nechápu co je na značce D-Link a zvláště tomto produktu vyjímečného? mimo 1Gb rychlosti nenabízí vůbec nic co by i ty nejlevnější krámy neměli..

Možnosti
8 reakcí
poslední 10. 12. 2008 14:02

No právě ta rychlost, ne? Switchovaný gigabitový ethernet pro domácí použití není zase až tak běžný. Jen k té kabeláži: Cat 5e je v podstatě minimum, se kterým to má smysl. Na cat.5 gigabit nepoběží, leda náhodou a nespolehlivě. A jestli se nepletu, kategorie 6 má taky RJ45 konektory a není tu zmíněna.

@miksm: ta rychlost by se mi libila, na posilani velkych souboru je to dobry a nebo na rychly net

@einstejn: No jestli máš doma alespoň 100 Mb Ethernet linku , tak by se ti to hodit mohlo. I když u velkých souborů by jsi to asi poznal.

@headvay: Tak to já jse 100Mb nikdá nedočkám :( a tím pádem by jse mi toto asi nehodilo a vyhodil bych zbitečně peníze, ale dokážu jsi to představit v akci a také bych toho využil míti lepší podmínky... závidím těm kdo jsi toto může pořídit v dnešní době veliká výhoda...

@headvay: Doma má 100 Mbit málokdo :D Jsme totálně zaostalá země, no. V zahraničí se léta šíří optika a u nás jak za opicema pitomé ADSL 2 :-/

@mervart: Naprostá pravda, když se podíváme do asie, tak tam mají 100Mbps i v domácnostech. Jen my tu musíme trpět tohle pomalé pseudopřipojení.

@mtmccox: Není potřeba koukat do Asie (tam jsou nahony vepředu), stačí takové Švédsko nebo Norsko, kde mají ve spoustě domácností optiku. Závidím...

@miksm: 1 Gbps ethernet domácí router není žádná novinka... Taky nevím, proč z toho dělaj takovou vědu. UTP Cat.6 má RJ-45 konektory.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®