Všechny komentáře k článku:Dell Studio: Luxusní notebook za rozumnou cenu

Cena

Luxusní notebook za rozumnou cenu... ale nepodařilo se mi nějak v tom článku tu cenu najít. Pokud ovšem bylo mé hledání správné, tak se pohybuje asi okolo 19k (bez DPH), což mi zas tak rozumné nepřijde.

Možnosti
16 reakcí
poslední 9. 12. 2008 17:32

Model "N08.1537.PromoB" stoji tady v eShopu aktualne necelych 16 000
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=61717

@zivan: 16 tisic za takovyhle notebook? no tak to je doopravdy perfektni ... osobne si tedy radsi pockam a koupim si tenhle, nez si kupovat o 2 tisice levnejsi, za to ale o polovinu slabsi HP .... perfektni tah pro Dell

@zivan: 16 000 není zase tak rozumná cena škoda že není potvrzena v recenzi

Cena v článku opravdu není, ale tento produkt v mnoha modifikacích je již nějaký ten měsíc dostupný na CZC v eshopu. A dle mého názoru je cena opravdu dobrá, když uvažujeme záruku 3 roky NBD. Jinak zpracování je na moc pěkné úrovni. Pokud chce někdo utratit za notebook tyto peníze, tak určitě neudělá chybu a bude spokojený.

@anguilla: Notebook s tříletou NBD zárukou, bez operačního systému, to se jen tak nevidí. Koukám, že CZC nabízí i verzi s Vistou, ale je o zatraceně hodně dražší. Cena mi přijde dobrá, vzhledem k tomu, že je displej podsvícen LED diodami, zaráží mě ale slaboučká baterie - při dané váze by mohla být lepší a v kombinaci s LED podsvícením a integrovanou grafikou by výdrž sahala do výšin. O pracovní nástroj se tedy jednat nemá? Nechápu moc, pro koho je notebook vlastně určen, nevím jestli jsou obyčejní lidé ochotni investovattisíce navíc za lepší záruku...

@^lolek: dell jsou hodne kvalitni notebooky a za ty penize to je slusny notebook

@einstejn: V podstatě máš pravdu. Ale osobně bych do Dell nešel mám Asus a jsem spokojen.

@Lenochod: u DELLU se proste plati za kvalitni dilenske zpracovani apod. Ono kdyz porovname reklamace u DELLU a treba u ASUS tak DELL ma mnohem mene reklamaci na polamane šasi apod. Je to proste neco za neco.

@stratos.: Já proti NB o DELL nic nemám viděl jsem pár kousků od tohoto výrobce a desingově jse mi líbí a vypadají kvalitně ani proti cenám nemám námitky jen to asi bude tím že jsem s DELL nepracovval a tím pádem nemám skušenosti a tak proto jsi nemohu vynachválit ASUS ani ten také nejní žádná špička a proti gustu žádný dišputát...a ty minusy no asi jsem to měl vysvětlit škoda :(

@Lenochod: Já mám sice NTB od Asusu,protože mně stačí NTB na prací tak za 12k,postačí,ale značka Dell je pro mně vzorem u NTB,osobně kdybych měl více peněz tak do jí jdu,Dell je skutečně spíčka a tyhle new NTB jsou jako nové ovece:)

@einstejn: Ano, mohu potvrdit, že koupí notebooku značky dell neúděláte chybu. Jsou velice kvalitní a neporuchové.

@^lolek: jo, souhlas, NTB vypadá dobře, integrovaná grafika a led podsvícení.. Mně by zrovna tyto dvě věci oslovily.. Otázka je ta výdrž.. Ale pokud to bu průměr kolem dvou a půl hodiny, tak to celkem stačí.. A NDB tři roky jako třešnička na dortu.. Bohužel, už jsem koupil jiný.

@kinmen: vzdycky vydrz, k cemu je dobry nb s mylymi vydrz

@Thang: No řeknu to takhle, skoro žádný NTB není dokonalý a tohoto je to zrovna výdrž baterie. Já mám Acer a u něj bych našel víc nedostatků. Ale tento NTB bych bral, jednak proto že je od Dell, což samo o sobě vypovídá o kvalitě a jednak pro perfektní poměr cena výkon.

@potter9: No ani žádný člověk není dokonalý:)ale technika není člověk,značka Dell je jako u zdrojů např.Enermax,Tagan,špička i kvalita v jednom,ale někdy si za ní mušíš připlatit,ale litovat nebudeš:)

@michal tomastik: Pokud je cena opravdu 16 000 tak je je docela dobrá cena, na to že kupujete DELL, který má ceny vysoké. DELLy jsou opravdu kvalitní notebooky s kvalitním a rychlým servisem.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!