Všechny komentáře k článku:Dell Studio: Luxusní notebook za rozumnou cenu

Závěr

Je to prostě notebook Dell s luxusním servisem a perfektní zárukou a perfektní kvalitou. Ovšem přiznejme si poměr cena-výkon je slabá, notebook se stejnými parametry seženeme za 12k.....

Možnosti
12 reakcí
poslední 19. 12. 2008 21:47

Za 20 tisíc,které jsou zde uvedeny je to podřadný notebook. Jenom co jsem se tak kouknul do nabídky notebooků,tak za 20 tisíc je 95% notebooků lepších. Ale zaléží na tom,za co chcete zaplatit jestli za kvalitu a jistotu,nebo výkon.

@Thomasino: Mno nevím jak sou na tom se zárukou, ale Fujitsu Siemens má taky hodně kvalitní provedení za hodně solidní peníze. cena tohodle dellu mi připadá trošku nadsazená hlavně kvůli tomu porcesoru na dnešní notebooky už je to jen slabej průměr a za 20k by to chtělo aspoň ňáký to CoreDuo

@Okalman: f-s v5555 s neco slabsim procesorom sa da kupit za desat litrov, ostatne parametre su viac menej identicke

@davidisko: Zrovna SiS grafika je dost tragicka :(

@zivan: no neni vsetko o komedii

@Thomasino: nebo značku :-)

To je sice hezké že za 12 tisíc, ale neřešíte základní věc, možná důležitější než výkon a tím je provedení a mechanická kvalita. Nevím k čemu Vám bude super hyper výkon, když se rozpadne po roce běžného užívání. A když mluvíte o téhle cenové kategorii kolem 10 tisíc, tak tam je ta kvalita provedení hodně zoufalá.

@marty245: tak pokud se podíváte do nabídky CZC tak je tam tento NTB za nějakých 16k.. jen mimochodem.. Jinak Dell je Dell.. už jen za NBD si zákazník něco připlatí.. jinak taky NTB za 12k nemaj LCD podsvícení.. Jinak určo se dá sehnat líp vybavený stroj, ale je na každém, čemu dá přednost..

@kinmen: "NTB za 12k nemaj LCD podsvícení"Nevím co jste myslel tímto výrokem (tj. zda jste se nespletl). Ale už z principu samotné funkce, všechny LCD displeje musí mít podsvícení.

@J.PAGAC: Myslel jsem, že každému musí být celkem zřejmé, že se jedná o prostou záměnu LED podsvícení za LCD podsvícení. Očividně jsem se spletl ;o)
Nic proti vám :-)

@marty245: marty245: Jistěže jde o to,aby mi ten notebook dlouho vydržel,ale to chceš říct,že si raději koupíš notebook,který za ty peníze co je tenhle má slabý výkon? Stejně jako se Ti může pokazit notebook od jiné značky,tak se ti může podělat i tenhle.

@Thomasino: Samozřejmě, že může, DELL ani není nějakým ideálem kvality, ale proto je dvojnásob příjemná tak dobrá záruka, která naopak za tyhle peníze nijak vídaná není.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!