Všechny komentáře k článku:Dell Studio: Luxusní notebook za rozumnou cenu

"luxusni NTB"

celkom by ma zaujimalo ze preco teda autor clanku nazval clanok luxusni NTB - to zato ze je to DELL za 19 tis je hned luxusny? Nechapem, ja osobne pod pojmom DELL luxus urcite nevidim, luxusny je mozno servis ale tento notas nema ziadne luxusne prvky, napr krystaly svarowski alebo nejaka special edition trebars ako Ferrari, povrch lesteneho piana, a podobne. Tento luxusni NTB by mohol mat aspon numericku klavesnicu ked je uz tak luxusny...

Možnosti
7 reakcí
poslední 14. 12. 2008 10:52

Osobně si myslím, že právě naopak je to dost slušný notebook. Delly obecně jsou velmi dobré notebooky. A klidně bych je za luxusní označila.

A co třeba luxusní dílenské zpracování? luxusní značka mezi notebooky? pro někoho je luxusní, pro někoho ne, k čemu je tohle plkání a slovíčkaření, ať si autor nazval článek jak chtěl, je to jeho rozhodnutí...

@anguilla: Podle mě jsou luxusní značky, ty které se na trhu moc neobjevují, mají zanedbatelný podíl. Některé jsou známe, některé ne. Podle mě by tam patřily notebooky Panasonic, mají často nějakou výjmečnou vlastnost a cena je také vysoká.

Myslim ze tu se dobre stretavaji nazory obou skupin... Dell je "pojem luxusu" uz sam o sobe, jejich veci vecinou funguji velmi dobre a spolehlive. Konfigurace byvaji vyvazene a podobne. Rada vyrobcu jako Asus, Acer, MSI a jini by leckdy mohly zavidet (ale i oni maji sve top notebooky) takze z tohoto pohledu se jedna o jakesi "Porsche mezi notebooky"
ALe jak Frinejm poznamenal, tento noteboook neni nicim vyjimecny, takze pojem luxusni je tu trosku nadsazkou. V nasi analogii bych to nazval takovym Porsche Cayenne. Proste "lepsi obycejne" auto, ktere dokaze kdektery "smudla" prekonat. Kvalita zpracovani asi zustane na nizsi (pro Dell vyssi) urovni, ale to bude asi jedine cim ten Dell nad tim "no name" ve skutecnosti zvitezi.Luxusni ten notebook asi bude jen protoze to je od renomovane firmy, pokud by jsme tu znacku odmysleli, bude lepsi asi "jen" kvalitne vyrobeny, nic vic, nic min.

Já bych měl zase připomínku k těm dalším dvěma slovům tedy "za rozumnou cenu". Nezlobte se,ale poměr cena/výkon je u tohoto notebooku spíše nepoměr. Raději bych investoval místo do luxusu do toho co na tom notebooku budete vlastně využívat,tedy jeho praktickou část a ne estetikou..

@Thomasino: Notebook to je průměrný co se týká výkonu, akorát že je od DELLu, takže bude kvalitní. Jinak žádnou technickou novinkou zrovna neoplívá.

Jsi mago.... Delly jsou jedny z nějlixusnějších noťasů ty homo.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!