Diskuze k článku:Dny Sony u CzechComputeru: Staňte se profesionálním fotografem (aktualizováno)

Rada

Zdarec nemoh by my nekdo poradit nejakej dobrej kompakt, nebo aspon poradit kde bych se moh mrknout na nejake dobre recenze.

Modelka Barunka - CZC

Zde je odkaz na jeden cvak . Začínám.
http://forum.fotografovani.cz/file.php?53,file=522158

Krásné fotografie, lol

Ja teda nevim, ale ze by tohle byly krasne fotografie... Pulka z nich ma blbe zaostreno a druha ma tak silene orezy, ze jedine co si z nich odnesu je, ze to nasvetleni, make-up a modelka je docela v pohode.

No já nevim

včera jsem si byla v czceku pro ňáký komponenty a nepřišlo mi, že "profesionální" fotograf dával nějaké extrémní rady...spíš tady máš foťák, tady modelku...a dál? no tady máte spoušť:o))) ale tak určitě je to dobrý nápad, kór když někdo uvažuje o koupi některého z poskytovaných foťáků, tak si myslím, že to je skvělá příležitost...

I tak

Jasně, ale czechcomputer není fotografická škola :) Nemůžu si pomoct, mě to přijde jako dobrej nápad :)

Foceńi na plný plyn

Paradní akcička ze strany CZC, jsem si tam parádně zafotil se svou A700 a skli 70-210 SSM,VS 24*70 SSM CZ, Sonar 135/1,8 CZ* a Minolta 85/1,4 G/D, včechna skla úžasná mohu říći že mě to tak vzalo že dnes jsem již koketoval s kuopí záblesků a jiného pro aťas u mne v RD - Brandýs n/L je to krásná práce. No můj nick je zde a pak uz jen ten seznam.cz. Jinak osazenstvo příjemné, ochotné, kava za 10 a colo za 20, láce! Děkuji Karlos Quibek

Kdo už byl?

Tak povídejte, přehánějte, stojí za to se tam podívat?

Z pozice fotografa to takove uzivaneni neni

"amatersky" o vejkendech fotim pro casopisy o autech a o mode us cca 4 roky, ale ze bych si uzival vecirku bez konce, krasnych modelek a dlouhonohych hostesek sem si nejak nevsiml :) , na Kabo kazdorecne modelky sice vydavam a jejich dlouhe nohy muzu obdivovat skrze hledacek, ale tim to asi tak hasne, fotograf nema nikterak snadne zamestnani jak si mnozi myslej, sou to naopak prave hodiny stravene koukanim do hledacku a pak jeste vice hodin vyberu toho spravneho snimku z tech tisicu co za den nafoti, u me kdys fotim treba zavody na okruhu, tak za den nacvakam pres 2-3 tisice fotek a casto treba i za deste a vetru ( to bejvaj ty nej kousky ), takze to zadna sranda neni a pak se tim kvantem probrat a vybrat ze serie tu nejlepsi ktera/e pujdou k textu clanku, nebo v lepsim pripade na obalku, a uplne nejlepsi natom je, ze Sony na techto akcich temer nevidam, 95% zastoupeni je Canon a Nikonale teda na Sony v CZC se zajdu mrknout, sem zvedav jake to uzivani nekonciciho vecirku bude :)

Zakaznici

Myslim ze czc ma uz tedka tolik zákazniku

Stánek Sony

Ó paráda, chtěl bych si objednat nový blesk Sony 58 , jinak jsem nakoukl do stánku a trochu si zafoti ale s A 700 a provětral skla 70-200 SSM, 24-70 SSM, Sonar 135/1,8 a ještě Min.85/1,4 G/D. Bylo co fotit. Bohužel na tričko Sony Alfa to nebylo. OK.

Dotazy k zrcadlovkam SONY muzete psat do komentaru!

Pokud bude dotaz existovat odpoved, urcite za SONY odpovime. :)

Fotky

CZC by sem mohlo dát pár fotek, jak focení na pobočce probíhá (samozřejmě fotky modelek). Pro nás, kteří nemají možnost se zastavit na pobočce:)

Barbora Pelnařová

Tahle holčina se mi zamlouvá, jen škoda, že ji tam neuvidím...Jinak víc info o ní tady: http://www.katalogmodelek.cz/model_beruuu_galcat_3404.html
Pro ty co tam jdou, užijte si ji, míry má skvělé :D

Re: fotit baby wow

no jen skoda,ze budou v plavkach mohli by bejt i bez nich:-)aspon by jim to vice sluselo...xD

Bude taky Canon?

Chtěl jsem se zeptat zde něco podobného neprobhne i se značkou Canon? Přeci jenom bych řekl že jejich zrcadlovky jsou rozšířenější než SONY.

To vypadá fajnově :)

Czechcomputer zkrátka ví jak přilákat zákazníky :) Ne vážně, zajdu tam, je to taková neokoukaná a neokopírovaná akce, určitě zajímavá :) Jsem zvědav na děvčata ;-)

Líbí se mi jak...

jak pracovníci CZC odpovídají jen na otázky, na které chtějí :) Asi před třma hodinama semsi dal u dvou příspěvků žádost na odpověď u CZC, doteď nic, a pak se někdo zeptá na špatnou kategorii článku a během pěti minut je odpovězeno a opraveno :D Jen tak dál, já počkám a zítra si odpovím sám :D

Muzu tam prijit ...

s canonem? :)

Reklamace :D :D :D

jeste ze mam akorat vyrizenou reklamaci..tak aspon si to tam s necim zprijemnim...

Fotograf?

Můžeme znát jméno toho profesionála? :)

Špatná kategorie ?

Zdá se mi to, nebo tento článek opravdu patří do kategorie MP3 přehrávače ? :DNěkdo by to měl napravit ;)

Konkurence

Něco podobného má už asi měsíc konkurent Czech Computeru ale na foťáky Canon i s nějakou tou soutěží :)

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®