Všechny komentáře k článku:Dynavix představil extrémně tenkou navigaci

Hezký

docela hezky, z videa vypada to prostredi prijemne a hlasky lisky sou husty :) akorat nevim co je to za trend mit vsechno nejtenci a nejmensi :-D

Možnosti
11 reakcí
poslední 11. 1. 2009 10:36

+ autor by mel opravit titulek, nekam mu tam uteklo "u"

@Milan Topka: V poslední době se mi zdá,že se s navigacemi "roztrhl pytel. Je jich čím dál tím více. Ale je docela milé,že hodně kvalitních GPS je již k dostání cca do 5k. Na rozdíl od dřívějších cen,kdy běžná,nic moc,navigace stála i dvakrát tolik.

Ale mě by se zalouval ten hlas. :) To gps, co mám... hlas robotický ženy... to není ono. Tenhle hlas mě pobavil :)

@tomaszustak: JJ Dynavix je fajn, protoze se jim podaril zlanarit herce Lisku. Jeho hlas je fajn, protoze ho clovek muze spojit se srandama co predvadi.

Co je to za trend mit všsechno netenci, tobě by asi nevadilo kdyby měla navigace 20mm tloušťku a 200g, mě by se zase líbilo, kdyby se dala napřiklad uložit do peněženky, jako občanka:) se staejnou gramáží:)

@Tapdancer: Mně taky připadá trnd mít všechno co nejmenší a nejtenší naprosto v pořádku, proč bych měla mít něco zbytečně zabírající místo, když už se to dá dělat jinak. S tou peněženkoo je to moc hezká myšlenka.... mně by zatím stačila vnitřní dokladová kapsička u kabelky.

Ano také nevím co je to za trend, ale co je malí to hezký tedy jak co, ale tato navigace je tak akorát a jak je tenká tak ji to moc prospívá Dynavix už jsem několikrát chválil jejich navigace a chválím opět jejich dinamičnost a jejich desing a vlastnosti jsou za jejich ceny naprosto přijatelné.

Ten Liška na tom je bomba :D Jsou ale i navigace kde si může člověk namluvit svoje vlastní hlášky, to by mohlo být taky zajímavý.

@Vojtěch Veleba: Je tam i alternativní hlas nějaký ženský a ten je v mp3, tak si nahraj hlášky mobilem nebo v PC pojmenujto to stejným názvem a přepiš to a je to! :-)

@sobiho: Myslím, že je to herečka Ilona Svobodová.

Proč nejtenčí, to je tedy otázka. že by praktičnost, úspora místa atd...

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!