Všechny komentáře k článku:Evolve představilo navigaci, která přijímá i televizní vysílání

Spousta v jednom

No docela se divím, kolik navíc různých funkcí tohle má oproti starším modelům. Ten DVB tuner je hodně lákavá vychytávka, jsem rád že zařízení budou postupně umět vše co normální člověk využívá. Za mě pochvala ;)

Možnosti
8 reakcí
poslední 11. 2. 2009 9:49

No já nevim - fakt si myslíš, že se při řízení auta budeš chtít koukat na TV? Tohle je fakt kravina..

@Burg86: Tak za jízdy to patrně nebude, ale představ si třeba, že na nékoho čekáš pŕed podnikem - na manželku někde a to se může protáhnout :-) Nehledě na to, kdyź stojíš někde v zácpě (na D1), kde se třeba 20 minut ani nepohneš, tak to je celkem super rozptýlení třeba si poslechnout zprávy.

@miggin: miggin: Přesně tak. Rozhodně to uvítám třeba na delších cestách,kdy nejedu v kuse a dávám si přestávky,nebo v noci třeba nejezdím vůbec,zajedu na odpočivadlo a čekám,než se trochu nerozední a to jsou právě chvíle,kdy se TV v navigaci uplatní.

@miggin: Tak to já si zase umím představit, že daleko víc, než že se nechám nepřetržitě navádět, budu nějak bavit děti, aby za mnou furt neřvaly, tak že by se jim to dalo pustit jako telka aspoň an chvilku.

@Burg86: No clovek taky treba nejezdi porad jen sam, ze? Osobne navigaci pouzivam jen zridka - kdyz jedu nekam, kde jsem jeste nebyl. A mit moznost zbytku posadky pustit treba televizi neni k zahozeni...

Já už jenom vyčkávám kdy se objeví první mobilní telefony s digitálním TV tunerem :-). Evolve je zatím dělá pouze s analogem a s přicházející celoplošnou digitalizací to bude pasee. Mít telku v mobilu by se fakt hodilo.

@koubam: Ještě menší dodatek, myslel jsem dříve než sem popátral po netu a už jsem jeden mobil s DVB-H TV našel, je to LG HB620T. Nemáte s tímto mobilem někdo zkušenost, to jen tak na okraj a mimo téma :-)?

@koubam: Na mobilmanii byla recenze.
(Kromě toho jsou čínské telefony s digitálním tunerem, ale to si rozumný člověk nekoupí).

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!