Všechny komentáře k článku:Evolve představilo navigaci, která přijímá i televizní vysílání

No na první pohled

.. to nevypadá vůbec špatně, teď už jenom zjistit jak efektivní je vyhledávání tras a pak se uvidí.. Cena 9000 by za kvalitní navigaci s takovou multimaediální výbavou nebyla až tak hrozná

@luukec: V tehle cenove hladine se pohybuje navigace od TOMTOM, kde je to kvality...

@abe: kdyby to byla kvalitni navigace i s kvalitnim signalem tv tak za tech 9 je to hodne slusna

@einstejn: Tahle navigace je adept na nejlepší navigaci v poměru výbava/cena. Je vynikající vzhledově i funkčně. Mapy jsou nahrány na interní paměti, takže slot pro SD karty je volný pro multimediální obsah (hudba, video, fotky).
Podle použitého procesoru bude navigace mít i rychlé odezvy.

@einstejn: já si myslím že je to kvalitní navigace a signálem no pokud to nepoznáš z vlastní skušenosti tak těžko říct a cena je taky solidní a přijatelná...

@luukec: mna by skor zaujimala schopnost prijimat aspon dostatocny signal, asi to ma integrovanu antenu. Neviem si predstavit ako ta TV fici, kedze mam TV-kartu Pinnacle s malickou antenkou urcenou pre prijem Digi vysielania a na kraji prahy uz ma problem so signalom. Ako to potom bude s integrovanou antenou v tomto zariadeni si teda predstavit nechcem. Zatial je vyuzitie digi tv nic moc, za par rokov bude, dufajme, pokryta uz cela CR. Napad je to zaujimavy, dana cena je relativne priemerna, aj ked vezmeme do uvahy tie funkcie a aj to ze Evolve patri k najlacnejsim navigaciam na trhu.

@Frinejm: ja taky ziju na kraji prahy a digy tv ok, btw myslim si ze evolve je nadejna znacka a jeji vyrobky jsou dle meho velice kvalitni...za velice prijatelnou cenu

@crocjirka: jj Evolve válí, maju super vychytavky, a za prijatelne peniaze

@luukec: Sleduju značku Evolve a koukám že se jim docela daří.

Spousta v jednom

No docela se divím, kolik navíc různých funkcí tohle má oproti starším modelům. Ten DVB tuner je hodně lákavá vychytávka, jsem rád že zařízení budou postupně umět vše co normální člověk využívá. Za mě pochvala ;)

@mtmccox: No já nevim - fakt si myslíš, že se při řízení auta budeš chtít koukat na TV? Tohle je fakt kravina..

@Burg86: Tak za jízdy to patrně nebude, ale představ si třeba, že na nékoho čekáš pŕed podnikem - na manželku někde a to se může protáhnout :-) Nehledě na to, kdyź stojíš někde v zácpě (na D1), kde se třeba 20 minut ani nepohneš, tak to je celkem super rozptýlení třeba si poslechnout zprávy.

@miggin: miggin: Přesně tak. Rozhodně to uvítám třeba na delších cestách,kdy nejedu v kuse a dávám si přestávky,nebo v noci třeba nejezdím vůbec,zajedu na odpočivadlo a čekám,než se trochu nerozední a to jsou právě chvíle,kdy se TV v navigaci uplatní.

@miggin: Tak to já si zase umím představit, že daleko víc, než že se nechám nepřetržitě navádět, budu nějak bavit děti, aby za mnou furt neřvaly, tak že by se jim to dalo pustit jako telka aspoň an chvilku.

@Burg86: No clovek taky treba nejezdi porad jen sam, ze? Osobne navigaci pouzivam jen zridka - kdyz jedu nekam, kde jsem jeste nebyl. A mit moznost zbytku posadky pustit treba televizi neni k zahozeni...

@mtmccox: Já už jenom vyčkávám kdy se objeví první mobilní telefony s digitálním TV tunerem :-). Evolve je zatím dělá pouze s analogem a s přicházející celoplošnou digitalizací to bude pasee. Mít telku v mobilu by se fakt hodilo.

@koubam: Ještě menší dodatek, myslel jsem dříve než sem popátral po netu a už jsem jeden mobil s DVB-H TV našel, je to LG HB620T. Nemáte s tímto mobilem někdo zkušenost, to jen tak na okraj a mimo téma :-)?

@koubam: Na mobilmanii byla recenze.
(Kromě toho jsou čínské telefony s digitálním tunerem, ale to si rozumný člověk nekoupí).

Zkušenost

Až tolik vychytávek mít nemusím. Spíše by mě zajímala zkušenost s navigováním, kvalita a aktulaizace map ...

@worwo1: Vypadá velice hezky, značka evolve není nějak extra známá, spíše ji každý zná od mp3/4 přehrávačů, které se bohužel neřadí mezi špičku.. Navigace vypadá parádně, funkce parádní, ovšem ve skutečnosti to může být všechno úplně jinak..

@worwo1: Co se týče aktualizicí map jsou na internetu deně volně ke stažení. Jinak Evolve znám spíše co se týče Mp4 přehrávaču,kamer,... ,ale podle mě kvalita nebude vůbec na špatné úrovni.

@Thomasino: Ahoj, můžu Tě poprosit, kde se dá na netu stáhnout aktuakizace map na netu. Dík

Signál

Zajímalo by mě zda na to lze připojit anténu, nebo zda je jen integrovaná, přeci jenom v autě bude daleko horší signál než na klasické anténě u mě doma. Tak hlavně jestli na to lze něco chytit, nebo je to jenom marketing..

@sonny21: Díval jsem se po internetu na foto a videa a nikde jsem ji neviděl. Pochopitelně v tunelu asi jen těžko nějaký signál chytneš,protože tam je to zkrátka špatné,ale přikláněl bych se k možnosti,že se jedná pouze o marketingový tah,ale netrvám na tom.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!