Všechny komentáře k článku:Forton uvedl nástupce legendární série zdrojů Blue Storm

Legendární ano či ne??

Na výkon dobrej a na hluk o něco horší... S tím jestli je legendární bych souhlasil.. Někteří by si ho nikdy už nekoupily a někteří by se kněmu vrátily.. je to věc názoru... ale o tom ta diskuze je... že...

Možnosti
6 reakcí
poslední 23. 11. 2009 1:19

Osobně sem měl 500W Blue Storm a moc spokojene sem nebyl!U her jako Crysis pískal což bylo hodně nepříjemné a ted mám 700W Fortron Everest 80+ a píská když je vyplé PC..Příště jdu určitě do něčeho jiného!!Myslíte že je to na reklamaci?

@golfree: Zjisti si, jestli ti vážně píská zdroj. U Crysis nejčastějc pískaj napájecí obvody grafický karty (obzvlášť, pokud máš nVidia kartu).

@YMIR: Ano, je tomu tak! "Pískají" většinou napájecí obvody u grafických karet. Z mé osobní zkušenost(GTX260) při příliš vysokých FPS, např. při načítaní Crysis a 3DMarku. Tento problém mají většinou NVidie, ale slyšel jsem i o ATi série 4870 a 4890.

@P.a.t.a.s: Mám Fortron Epsilon FX700 , ATI 4870,(C2D 8500,2xHDD,2x DVD-RW,4Gb ram) a vše v naprosté pohodě.Žádné pískání obvodů.Jediný hluk při hraní náročných her vydává chlazení graf. karty.(dá-li se o hluku vůbec mluvit) Jinak zdroje Fortron jsou rozumná kvalita za rozumnou cenu (dle mých zkušeností)

@NAD: Verte nebo ne, piskat umi...ano, muze to byt grafickou kartou a ted nemyslim jeji vlastni civky, ale jeji odber...zkuste na puvodniho fortrona povesit GeForce 8800 GTX (zadne ty malicke usporne GT/GTS, ale krasavice co ma rada zdroje s 450W a vejs - tady se ukazuje ze Fortron tam moc rezervu nema) a pod zatizenim se do te doby neslysitelne piskani posune do slysitelnych mezi a rozhodne to neni zvuk, ktere byste "hledali" s uchem pritisknutym na bocnici pocitace. Je to zatracene hlasite. Ja sem z puvodniho fortronu Blue Storm II vytahl ton, ktery zarucoval velice kratkou pracovni dobu s pocitacem (pri prvnim uleku v radu sekund).Legenda ? SAMOZREJME ... legendou se stava uz jen diky tomu, jak povedeny zdroj muze zkazit sada spatne vybranych a asi i spatne vyrobenych vetraku :-D a nejde jen o hluk, ale i o podivne zvuky, ktere po case vydava (treba ja sem ho musel nechat behat pekne na lezato aby se vetrak usadil). Asi se nedozvime co presne bylo s vetraky spatne, u nekterych se zdalo jako by osicka ani spravne nesedela tam kde ma, jine behali i nejaky ten rok aniz by vydavaly vetsi nez normalne otravny hluk.A jestli fortronu jeste verim? Bohuzel ne, donutili me koupit uzasny zdroj Corsair TX650...a ke skode fortronu, asi si nebude mit moznost reputaci opravit, protoze dale budu kupovat Corsairy (alespon starou generaci TX bez odpojitelne kabelaze).

Že se těmi titulky už vůbec zabýváte.. Jinak BS II mám pořád v jednom PC a až na hluk vše táhne v pohodě.. Jsou lepší značky, jsou horší značky, Fortron si už jede svůj střed a je mu dobře..

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!