Všechny komentáře k článku:GeForce 6600GT má konečně nástupce: 7600GS

Bude i AGP8x?

Bude i verze AGP 8x ?

Možnosti
9 reakcí
poslední 16. 8. 2006 20:47

A co jeste chces delat dneska s agp8x.

@HARDDOX: Hehe Ty jsi komik.budu s ni delat to co s PCI-E

@HARDDOX: ne kazdej ma prachy nato aby upgradoval celej pocal kdyz pred nedavnem upgradoval

@ALESHRADEC: Jasný. proto se právě ptám.Ale ten člověk to nepochopil:))) njn jsou i tací mezi náma. btw-ví teda někdo jestli bude AGP8x ?

@HARDDOX: Desky s AGP8x jsou doteď ještě furt rozšířenější, než desky s PCI-E, takže kdyby byla verze i pro APG, tak by to bylo super!

@vejma: Pochybuji ze udelaji AGP protze ne nekolikanasobne pomalejsi nez PCI-E takze stejne kdyby ji udelali tak nebude tak rychla jak ta na PCI-E. A stejne nechapu proc tu resite takove grafiky ja mam GeForce 5900FX ktera ma 128Mb a rozjedu na ni vsechno a funguje nadherne a nestezujusi.

@mikirc:): PCI-E sice nabízí rychlejší přenosy než AGP8, ale na rychlost grafiky to nemá zatím žádný vliv.... nesmíš hned věřit reklamě... raději si někde najdi testy 6600GT ve verzi pro AGP i PCI-E a zjistíš, že jsou výsledky vyrovnané.. a pokud se ti bude zdát, že verze pro PCI-E je přece jen trochu rychlejší, tak je to tím, že verze pro AGP má trochu podtaktované paměti.. vše pouze proto, aby měli výrobci odbyt pro své karty- na to se chytnou pouze lidi, kteří tomu moc nerozumí.. ale jinak souhlasím, že dneska stavět komp s AGP je nerozum :-)

@mikirc:): Na GeForce FX5900, že rozjedeš všechno? Tak to bych chtěl vidět, např. jak ti jede F.E.A.R.! To bys musel mít buď Ultra verzi, pak možná...

@HARDDOX: agp a pci-e není zas takový rozdíl zvlášť když grafika dostane pořádnej záhul tak jsou na stejno. pci-e má možná trochu víc snímků v max fps kvůli propustnosti , ale u složitých scén to vyjde na stejno. a pokud máš v kompu semprona tak můžeš mít klidně 5 grafik , ale plný verzi procíku třeba p4 s kartou do agp se stejně nečape (mysl) na stejné freq.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!