Všechny komentáře k článku:Genius Secure 300R: jednoduché špehování celé domácnosti

Genius....

Sice tento druh zařízení není novinka na trhu,ale jinak Genis je firma, která vymýšlí nové věcičky, tvary a zařízení nejen k výpočetní technice :-) Nebo nabízí zařízení za bezkonkurenční ceny, sice vyrobí sem-tam nějaký zmetek,který je nutno reklamovat, ale to se dá přežít :-)Třeba Genius jako první prodával bezdrátové laser myši za 400kč - mam jí neustále v ruce a šlape jak hodinky :-) Dále Klávesnice Genius kb21e - super multimediální klávesnice v výbavou a na ní je jen chvála :-) Genius není špatná značka, má co nabídnout :-)

Možnosti
8 reakcí
poslední 7. 1. 2009 17:59

možná je dobrá značka ve mě ale stále vzbuzuje trochu nedůvěru

s tou klavesnici si to trefil, taky mi lezi na stole, dokonce i segra si ji poridila, a slape jak hodinky, ja mam geniuse rad, je to takova klasika :)

@Milan Topka: za ty prachy co prodava genius nic lepsiho neni. je to znama firma, jenom nekteri v ni nemaji duveru.

@einstejn: genius nemá špatný věci.. i když asi jak který kousek.. Ale já osobně nemůžu říct proti Geniusu nic.. A cena víc než dobrá..

@kinmen: no přijdou mi ty výrobky takový lidový, a asi nejvíc co se jim povedlo jsou Home Theater repro za super cenu nadstandartní výkon. Jinak klávesnici a krysu mam radši od logitechu.

@mgiel: Tak co se týče krysy, tak jedině Genius. Mám optickou myš Genius víc jak 6 let (ani jsem ji nenašel ve fakturách) a jsem s ní stále spokojen.

jojo kb21e mem ja, přitelkyne, otec v praci i doma :) sice ja krapet hlučnější, ale ocenuji na ni vyskou odolnost vuci svacinam a podobne. jen to klapani :(

v tomhle pripade se moc ale nepredvedla kdyz se podivas o par stovek drahsi mas s rozslisenim 1.3 mp a ani ne za dvojnasobek dostanes kamerku s wifi...

Nenašli jste, co hledáte?

Nečekaně velký výprodej Uklízíme sklady