Všechny komentáře k článku:HP 620 – levný notebook pro nenáročné

Souhlas

Souhlas, verze s AMD se v tomto případě vyplatí. Trošku kratší výdrž stojí už jen za to netrhané HD video..

Možnosti
5 reakcí
poslední 18. 1. 2011 23:25

Stačí si koupit CoreAVC a neměl by s tím být problém ;)

@Hind24@email.cz: CORE avc jsem pouzival u meho starsiho notebooku a bohuzel sice to trosku pomohlo u 1080p filmu ale uplne plynule to nebylo a opozdoval se obraz za zvukem, HW dekodovani pres GPU je mnohem spolehlivenjsi zpusob a hlavne CORE AVC neni zadarmo, ale musi se koupit :(

@stratos.: Tak zas těch 10$ mi nepřijde jako šílená suma :) To opozdování bylo dle mého způsobeno spíš přehrávačem než kodekem, alespon já sem to nikdy u CoreAVC (+Zoom Player) nezaznamenal. Co se týče nároků, tady bych si dovolil nesouhlasit. Když sem dekódoval FullHD film na starém Pentiu DualCore @ 2,0GHz, mělo to s klasickým dekodérem co dělat. S CoreAVC mi plynule přehraje stejně náročný film i můj Dualcore CULV na 800MHz. Dle mého pořádná změna :)Co se týče té spolehlivosti, u DXVA mi vždycky trošku vadilo, že není úplně spolehlivé jej rozjet, respektive je dost velká šance, že bude třeba bádat, proč to nejede a všemožně se hrabat v nastavení kodeků u přehrávače. Btw: Tím sem nechtěl říct, že je notebook s AMD špatný, jen že se uvedený problém dá snadno řešit jinak, ale moc lidí o tom neví :)

@Hind24@email.cz: ja to pouzival s CORE 2 duo na 1.83Ghz s KM Playerem, dle navodu s HD fora a proste to nestacilo, zlepseni bylo sice opravdu velike ale na 100% plynule prehravani 1080p to nestacilo :(. Treba v praci sem to rozjel i na obstaroznim Pentium 4 s HD3650 diky HW akceleraci pres GPU a vytizeni procesoru max 8% :)

@stratos.: Ještě k tomu CoreAVC, v nejbližš době by měla vyjít verze 2.5, která už bude podporovat DXVA, tedy i grafiky Intel a AMD :) Pro majitele verze 2.0 bude upgrade zdarma (Což je přesně ta drobnost, kterou každý uživatel uvítá a následně nelituje poctivého zakoupení aplikace)

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®