Diskuze k článku:Intel Pentium 4 Prescott překročil hranici 6GHz

Pegasos vs Pentium - lepší než pentium na 8GHz

Jestli chcete pořádný počítače, né na hry, ale na grafiku... zkuste daleko lepší, rychlejší a cenově stejně přijatelné počítače... Díky kombinaci výkonných a kvalitních procesorů PowerPC™ od firem IBM a Motorola a know-how firmy Genesi, se toto stává nejlepším alternativním počítačovým systémem použitelným nejen v domácnosti, ale i v kanceláři. A navív i na tom to počítači můžete mít i klasické windowsy... Je to daleko lepší a rychlejší, protože jej mám taky doma.

NEHADEJTE SE DETI :)

NOTAK... JEN SI VZPOMENTE NA TY STARE 486 KDYZ BYLY UVEDENY NA TRH NIKDO SI NEDOVEDL PREDSTAVYT RYCHLOST OKOLO 500 MHZ !! A PODIVEJTE SE DNES !! DNES SI TAKE NIKDO NEDOKAZE PREDSTAVIT PROCESORY S 1 A VICE THZ !!!
DOKONCE DAVNO RIKALY ZE CLOVEK NEUZE PREZIT VETSI RYCHLOST NEZ 120KM/H A JAK JEZDI DNESKA !! :) TAK NECHAPU OCEM SE TU HADATE !!!

No to je zase blabol

"Intel Pentium 4 Prescott překročil hranici 6GHz -
Na oficiální uvedení takovéhoto mazlíka si sice budeme muset ještě chvíli počkat"
Pokud by redaktor, co psal tuhle "novinku", aspon trosku sledoval IT tak by vedel ze Intel s nejvetsi pravdepodobnosti nidky neuvede P4 ani na 4 GHz, natoz pak na 6GHz.
Pokud neco od Intelu oficialne bude na 6GHz tak to urcite nebude P4 ale tak P6...!!!!!!

?

tady by to melo slouzit k odborny debate a ne k trumfovani se kdo z koho.Jak si pak clovek ze zdejsich prispevku muze brat informace dyz sou psany jen za ucelem nekoho ***.Chtelo by to se naucit se ovladat.PS:
jediny kvalitni prispevek jmar8692 !!!!

Novinka

no super novinka, ale uz je to dost stary, ale i tak vitam uverejneni pro normalni uzivatele, jinak na nejakem foru byli i testy z 3Dm03 s CPU na 4,5 a pak jeste o trochu vic (ale ta 6GHz to asi nebyla), problem je ze to skore bylo skoro stejny, hold 3dm2003 :-(((

Zatim se AMD cpe do Intelu

Byl to právě Intel co přišel s rozdělením procesoru na dvě jednotky a AMD se trapně opičí.

Dobrý

To už ten procesor mohli testnout v nějakým benchmarku, když si dali takovou práci s přetaktováním o 2.4 GHz. Ale asi by ten benchmark nefungoval korektně, protože takovou rychlost ještě nezažil, nebo možná nefungoval korektně ten procesor z toho samého důvodu :-))) Takže co z článku vyplývá? Akorát to, že Intel se bude cpát do architektury AMD, nebo jí podobné. AMD si ale nenechá ujet vlak, a tak na potvoru začne brutálně zvyšovat frekvence :-)))

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®