Všechny komentáře k článku:Lenovo představuje ThinkPad X300

SSD

Pěkná hračka,ale ten disk,sice SSD,ale malej.Opravdu spíš takovej notebook na práci,přeci jen 64 GB(prosím o opravení příspěvku,na 64 MB se by už mi nic opravdu nevešlo :o)) je na zábavu málo. Sám mám 80 GB a vím,co dat se dá stáhnout ve škole. A kupovat přídavnej disk,to je tak ještě o polovinu váhy víc za box,než kdyby ten disk rovnou dali do notebooku,jelikož to mají být notebooky na váhu.

Možnosti
5 reakcí
poslední 13. 2. 2008 7:04

...vynikající záležitost. Použití SSD disků je podle mého primárně do laptopů, a i proto se mi tento laptop moc, moc líbí. Jenom ta cena je pořád dost vysoká. SSD disky ještě nemají pořádně velkou konkurenci, aby výrobci tlačili ceny dolů, ale to je jenom otázka času.

Ověřený GEEK - level 3

64GB je na praci opravdu dostacujici. Tento ntb je delany pro mobilni uzivatele, nikoli jako nahrada stolniho PC nebo multimedialniho centra. SSD disk je prinosem, rychlejsi, energeticky uspornejsi a mene nachylne na pozkozeni, jen tak dal Lenovo.Sam mam ThinkPad, nedam na nej dopustit, perfektni stroj :)

@Khalai: Taky mam ThinkPad a s Acerem, který jsem měl před ním je to nebe a dudy... :-) ThinkPad Rules!!! :-)

SSD disk do malých notebooků, to je perfektní. Notebook je malej, tichej a rychlej a vydrží dlouho na baterie. Co víc si přát, snad jen pokles ceny.

@valondr: časem nebudou SSD jen v oťasech ale třeba i v herních pc kvůli své rychlosti .... teda až se zlepší bude mnohem rychlejší než HDD s plotnami

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!