Všechny komentáře k článku:Lord of the Rings: Conquest

Slabý singl

Sice jsem fanda trilogie Pána prstenů,ale multiplayerové hraní mě nechává chladným.Moooc velký samotář.Singl sice ve hře bude(jak píšou v článku),ale jen aby se neřeklo,takže pár misí plnící úlohu tutorialu.

@reunion: Kdysi davno jsem hral navrat krale, hrali jsme to po večerech s kamaradem, a musim rict ze to byla docela sranda. Single mě taktez docela chytnul. Ale cooperace tam byla jednoznacne zabavnější.

@reunion: Takže pro mě o ničem, škoda, LotRa miluju :-(

@reunion: co to kecáš, já už mám anglickou verzi lotra conquestu a právě kalim kampaň v singlu a žádnej tutorial to neplní, je tam sinl jako v každý jiný hře.
A kdybyněco slyšel jsem, že tam má být naopakslabej multáč, protože tam bude na jednom serveru asi 8 lidí - 4 na 4.
Chápeš že v singlu sekáš třeba 20 skřetů najednou a tady budou 4
Já hru hodnotím velmi kladně. Moje známka tvůrcům: 1- a to za špatnou grafiku.

Hra

dle toho videa to vypada dobre. pro fandu je to zabaveni na dlouhe zimni vecery.pro normalni hrace je to dobre odreagovani a vtahne vas to do filmu.jenom by me zajimala konfigurace

@einstejn: Konfigurace není známa,protože do prodeje dorazí až 16.1.2009. Dále usuzovat podle intra je docela lehkomyslné,protože to vypadá zcela jinak než hra. Raději se podívej na obrázky.

@Thomasino: hra neni nějak moc náročná hratelnost velice dobrá jediné co se dá vytknout je že velice záleží za koho hrajete

Supr

Tak supr... jako fanda pána prstenů hlavně knižní ale i filmové verze jsem nadšena :) moc moc se těším!

@smeagol.gollum: hmm, to teda upřímě nechápu. mě to nepřijde ani trochu úchvatný. grafika v dnešní době už je i lepší a ty seky a chvaty jsou jak z nějakýho prince z persie. to sem teda ještě neviděl aby se za předmětem dělala průsvitná čára když s nim človek máchne vzduchem... a vůbec, já miluju tolkienovo tvorbu v knižní podobě a tyhle hry mi připadají trapný. co se zábavnosti týče, tak porovnávat pc hru a knížku je jako porovnávat šťovík a med

@kalmar: Souhlasím, taky mi to silně připomíná Prince of persia, nebo podobné tituly. Na Pánu prstenů ujíždím už dlouhou dobu, ať už jde o knížky, nebo o filmy, které jsou taky úžasně vyvedené. Jenom to co píšeš o hrách není vždy pradva. Taková bitva o středozem je skvělá. Navíc tady nikdo neporovnává knížku a hru, jak už píšeš je to nemožné. Ono je někdy obtížné porovnávat knížku a film, natož pak hru.

@kalmar: A proč tu hned vytahuješ srovnání s knížkou? To je snad jasné, že to nikdy nemůže být stejné. Tohle je prostě jen jiný způsob, jak si připomenout tu atmosféru.

@kalmar: já to neporovnávám, já jen konstatuju, že se těšim.

@kalmar: Ono tyhle filmové hry a další produkty jsou určeny především pro fandy daného díla (LOTR). A tito lidé jsou schopni odpustit mnoho nedostatků ve hře, nepotřebují nejlepší grafiku, revoluční ovládání,... a stačí jim, že hra je z jejich oblíbené série. Firmy produkující tyto hry to dobře vědí, proto takové hry produkují.

@dr6se2: pre zisk, pre nic ine, treba len sundat ruzovy brejle

@dr6se2: V tom máš pravdu, fandům LOTR stačí, že je to z "jejich světa", což je právě ten důvod, proč ty hry často za moc nestojí..

@smeagol.gollum: Jsme taky na to zvědavej. Uvidímej en tak dál

Battlefront

Vpodstatě se bude jednat o něcona způsob SW:Battlefront ... akový mix Battlefielda a umělé inteligence a skriptů na navozenílepší příběhové atmosféry. Problém vidím zatímjen v tom, že byloslibováno pouze opravdu malé množství hráčů v multiplayeru, odhadované na 8 lidí na hru. Ať stojících na jedné straně, či obou dohromady. Ponějakých spekulacích a námětech lidíse však dohadovalo, že by toto číslo mohlo být díky nalezeným optimalizacím alespoň zdvojnásobeno. Uvidíme, každopádně já se na titul zatím poměrně těším, uvidíme, cobudou říkat lidi skonzolemi, kde vyšlo MP demo již před asi týdnem. Hra jako taková je slibována snad na 15.ledna nebo tak nějak, tak uvidíme.

Ověřený GEEK - level 3

@DashDash: Bohužel tvůrci zapomněli na velmi podstatnou věc a to že při přechodu ze střílení v Battlefrontech do kontaktních soubojů Středozemě jim už nestačí toporné animace vojáků cukajících zbraní při výstřelu a nulová inteligence počítačem řízených protivníků. Stačí se lépe podívat na videa ze hraní a mnoho lidem dojde, že není bohužel o co stát. Fanoušci knižní předlohy se hře až na vyjímky obloukem vyhnou, protože ohnivé údery, kupu kouzelníků, serfování slonovi po chobotu :D si asi představuje ve spojení se Středozemí málokdo.

Rychlokvaška

Pokud si dobře pamatuju žádná pořádná hra na motivy LotRa nebyla dokonce ani Battle for Middle Earth za moc nestály tak uvidim co bude tohle. Pokud to ale bude mít slabý MP tak to bude rychlokvaška jako Brno.

@Agrius: Podle me je lotr ,,legenda" a battle for middlee earth byl graficky dost vykonny na svou dobu .. samozrejme, dneska uz to kleslo ...

@Agrius: Jistě,každému se líbí něco jiného,ale pokud si dovoluješ říci,že že LOTR: The Battle for Middle Earth za moc nestál,tak si to buď nehrál,nebo tě nepovažuji za normálního. Je to graficky výborně zpracovaná hra a navíc velmi uznávaná.

@Thomasino: jo po grafické stránce to byla hra pěkná, bohužel po pár hodinách hraní spadla do stereotypu

Chybička - no fuj :)

Ti se ve hře objeví zřídka, zato však svými schopnostmi mohou zvrátit průběh boje zcela jiným změrem a je jen na hráči, zda toho náležitě využije.

Nevim si rady :(

Zdravim, hraje to uz nekdo?? potreboval bych poradit, sekl jsem se a nevim co dal :)

Špatná grafika - Výborná hratelnost

Je vidět že kdo to hodnotíte záporně tak jste to nehráli déle než 3 minuty.
Protože kdyby jo tak byste sem nepsali takový bláboli že je to blbost.
Uznávám že grafika stojí za HO**O, ale to nevyřazuje hratelnost hry. Například taková Pelenorská pole - to je teprve kalba
Takže pokud vám nevadí grafická nedostatečnost tak doporučuji.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!