Všechny komentáře k článku:Nový notebook od Aceru se pochlubí čtyřjádrovým procesorem

4jádrový procesro, ale pořád acer

a notebooky acer vždy stály, stojí a stát budou za h***o... :)

Možnosti
12 reakcí
poslední 17. 1. 2009 19:42

--- Text příspěvku byl odstraněn pro použití vulgárních výrazů/odkazu na konkurenci ---

to co rikas neni vubec pravda , todle je pouze tvuj nazor

Nechápu proč odsuzuješ Acer.
Tenhle notebook je evidentně našlapaný a komponenty,které byly do něj použity jsou kvalitní,takže bych jej rozhodně neodsuzoval předem.
Už delší dobu tu sleduji,že hned když se objeví notebook Acer,tak hned každý říká,že je na nic atp.
...Notebook od Aceru mám v práci a nemám s ním absolutně žádné problémy,takže jak říkám neodsuzovat předem.

@Thomasino: Ahoj, hodně lidí ho odsuzuje .. kvůli tomu, jaké problémy s notebooky Acer byly dříve... Netvrdím, že ostatní značky mají kvalitnější součástky, ale například u mě jde i o servis, který daná značka nabízí..(u každého výrobce notebooku může nastat probléms HW)..A jak je na tom Acer se servisem, asi všichni vědí ...

@Thomasino: kvalita plastů je úplně někde jinde než mají dražší notebooky, když chytnete acer za jeden roh tak se prohne a zavrže... chytneš HP a ten vše drží.... ACER bych nechtěl... můj názor, jinak vevnitř docela dobře nadupanej, pokud se teda nebude kazit jako starší notebooky..

@Thomasino: .. Notebook od Aceru mám v práci a nemám s ním absolutně žádné problémy ..A jezdíš s ním někam? Hele, on může být našlapaný jak chce, když se ti urve pant monitoru, tak jsi v rejži.

No realita je taková, že Acer patří k lowendům. Před Vánocemi švara scháněl nějaký NB do školy pro neteř, tak to viděl na nějaký kolem 13k. Mě to nějak nezdálo s tím, že by to chtělo asi značkovějšího trochu víc pro holky. Tak jsem hledal na internetu a nakonec jsem s ním musel souhlasit na to je její brouzdání po internetu to stačí. Důvod je prostý. Značkový NB od známějších výrobců je finančně uplně jinde. Díval podobně vybavené NB Lenovo, VARIO atd a rozdíl byl patrný na prdní pohle zhruba o 100% vyšší cena při sejné výbavě. :D

@Falty: Trošku se nad tím zamysli. 100% za stejnou výbavu je naprosto nereálný, to si žádnej výrobce nemůže dovolit. Leda, že bys zanedbával kvalitu displeje, výdrž baterie, kvalitu zpracování, výhřevnost apod., což je ale snad taky výbava, ne? Tohle jsou celkem podstatný věci. Aspoň doufám, že pro většinu lidí, kteří tomu trochu rozumějí. Trošku bych to přirovnal k základním deskám - taky nekoupíš tu nejlevnější od Biostaru, i když má chipset P35, kterej chceš.. Proč snad nemusím psát..

@Feliks: Pravě, že ne. Podívej se sám. :) Nejde jenom o parametry, které určují papírově výkon. Co dřív lišilo značkové počítače od neznačkových to samé platí u NB s tím, že tady už máš všechny komponenty na jedné desce. Platíš značku výrobce, desing atd. Zkus vyhledat "Notebook Sony VARIO" přes google a uvidíš.

@Falty: řeknu vám to takhle sem student peněž moc nemám měl sem acer skoro 2roky za tu dobu 4x reklamace, výměna DVD-RW následně MotherBoard, znova v reklamaci to mi ho ztratili, přišel sem o paměť cos tam dával a o data, dali mi ten samej model ale zase jetej přines sem ho domů...nefunkční...po měsíci mi ho vyměnili za novější model (sice hezký ale běží stará záruka..a hlavně notebook stál deset litrů a ten můj původní 17 000,-(adekvátní náhrada co?)...

@tomas krob: takže nic proti aceru samotnýmu nemám...ale zato proti jejich servisu...to bych je fakt nakopal někam....
ted mam HP a sem spooky..a proto můj názor je radši parametrově horší noťas ale aby to byla lepší firma než acer aspoň asus když už nic jinýho.

souhlasím, ono i PDAčka od Aceru jsou na tom velmi podobně.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®