Všechny komentáře k článku:Optimus Maximus - klávesnice za 1564 USD

Voda, cola, mlíko, kafe...

Příliš mnoho hrozeb na to, aby člověk tolik investoval :-)

Možnosti
6 reakcí
poslední 28. 11. 2007 17:49

Hračka není investice ;-) Ale jsou tací, pro které je 35k týdenní kapesné, takže myslím, že i tato hračka si své kupce najde.

@MOJMIRVOLF: až potkam někoho kdo má 35k kapesné, tak ho přivedu na VŠ koleje abysme si ho oškubali :D

@JackCY: bych rek ze ten, kdo ma 35k kapesne bude mit budto jmeno MICROSOFT'S CHAIRMAN GATES nebo bude chodit s 40 teloguardy (tedy bloodyguardy - ehm ehm bodyguardy) :)
navic kdo by mohl mit 35k kapesny? podle me nakej strasne chudej typek, kteryho rodice vyhrali sportku (to vlastne zas tak chudej nebude) a celi stastni ze maji na jidlo rozdavaji penize jen tak...
ale kdyz to vezmeme trojclenou, tak nam stejne vyjde, ze cim vyssi kapesny, tim vyssi maji bohatstvi (nepocitam prohry v pokeru) a cim vyssi maji bohatstvi, tim vetsi maji majetek a cim vetsi maji majetek, tim vice maji vody, coly, mlika a kafe!!!!!!!

@doom48: Myslim,ze 35 000 neni zas takova zavratna cena. Jo jasne pro normalniho cloveka ,kterej vydelava 20000 je to absolutne silene. Ale vemte si cloveka kterej vydelava mesicne treba 100000 a navic je to fanda podobnejch vecicek. Proc by si na to nemoh koupit. A takovejch lidi je moc. Osobne temto lidem nemam proc zavidet,protoze treba ja mam doma pocitac za 40000 a zase pro jiny lidi je tato castka za pocitac nemyslitelna. Proste kazdy si muze dovolit jen to na co ma.

@Miroo: Nemám problém s cenou, problém mám spíš s tím, že tohle dostat do ruky, tak měsíc nedělám nic jiného, než si s ní hraju.:(
A pak bych měl asi problém i s cenou chleba.:)

@MarkDS: to je na me moc

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®