Všechny komentáře k článku:PF 2009

Dotázeček

Vím, je 1.1.2009, ale kdy budeme moci odzkoušet slibované nové věci? Hlavně by mě zajímali nové stránky, nový bonus program a konfigurátor sestav. Díky!

Možnosti
18 reakcí
poslední 5. 1. 2009 20:36

také mám otázku pokud by byl nový web doufám že se přenesou všechny učty z body, obrázky a sestavami nebo snad ne?
škoda že zde už není možnost ze by odpověděl nějaký zaměstnanec z czc

@hardb: Snad to bude v nove verzi webu :).

@Miloš Kalina: Dost mi chybí tato možnost,protože díky ní jsem měl jistotu,že se mi na můj dotaz dostane odpovědi. Co se týče přenosu bodů... Myslím si,že se není čeho bát,zcela jistě budou i na novém webu a dokonce se můžeme těšit na nějaká vylepšení klubu,takže se moc těším.

@Thomasino: Mno co se týče odpovědí z řad zaměstnanců CzC je škoda že přestali,ale né vždy dokázali 100% pomoci několikrát se mi stalo že jejich odpověď byla dost vyhýbavá někdy i žádná a někdy i špatná (u mě se to stalo jen 1x) a přitom stačilo jit do skladu a podívat se,ale byla to jista :-)

@b petr: No hlavne spousta lidi se ptala na dotazy typu "Kdy bude skladem?" apod. muze to byt jeden z duvodu, ale zajimalo by me proc to zrusili :(.

@Miloš Kalina: Jo to je další věc která a nej mě dost štve takové trapné dotazy nebo když někdo napíše do diskuzi 5x "JJ" a podobně tak to je špatně...Takové příspěvky byli dříve penalizovány a smazány je škoda že tomu tak není a mohlo by se to obnovit,bude to hodně práce pročítat takové množství diskuzí ;-)

@b petr: Myslím,že proto byly zavedeny balanční body za diskuze,aby Ti co spamují,nebo honí body byly za svoje činy potrestáni,ale to nic nemění na tom,že stále tu ty zbytečné příspěvky zůstávají a znepřehleďňují diskuzi.

@Thomasino: No je taky mozny ze CZC proste nema lidi kteri by kontrolovali diskuze, neco jako moderatori.. Meli by moznost mazat a editovat prispevky atd..

@Miloš Kalina: Pokud je nemá,tak si myslím,že by to nebylo tak obtížně někoho takového sehnat. Jenže spíšu bude problém v tom,že by chtěl ten dotyčný určitý honorář za tuto práci.

@Thomasino: No to by se zase dalo vyřešit rentou v podobě bonus klub bodů :). Ale myslim, ze tu je dost dobrovolniku (vcetne me), kteri by ve volnem case moderovali dizkuse na webu CZC :).

@Miloš Kalina: To je dobry napad aby jsme tridily prizevky tak aby zustaly jen ty ktere by byli svim zpusobem prinostne ale pokud by to mohly tridit zakaznici (mi) tak jen zodpovedni a pečlivy a to by bylo podle me trožku složitějsi ale napad opravdu dobry ;)

@hardb: No jo, jenze porad zalezi na CZC jak se k tomu postavi..
Mimochodem, kdy se dockame tech novych funkci? Uz sem nemuzu doskat :).

@Miloš Kalina: tak to je pravda že záleží na czc jak si to udělá ale ted nevíme jestli ty změny chce udělat hned jak to bude možné nebo v průběhu roku 2009 a pokud z tím už czc začalo tak by podle mě zas dalo na úvodní stránku postup těch slibovaných funkcí jak jsou na tom

@hardb: Ještě k moderátorům diskuzí,pokud s tím CZC začne měli by to dělad nějaci nastraní lidé a né někdo vyvolený z řad diskutujících,ikdyž ti by mohli jen dávat echo na spamery ;-)

@b petr: Pokud by se rozhodli proto, zavést moderátory,tak pochopitelně aby to byl zodpovědný a nezaujatý člověk. Ale stojím si za tím,že by bohatě stačila možnost nahlásit příspěvek,ten by potom jen někdo prověřil a smazal.

@Thomasino: Jo přesně to sem měl na mysli...je to relativně jednoduchý system který by mohl I funhovat...protože číst takové kvanta příspěvků to je na cvokárnu ;-)

@b petr: No tady zase bude problem s tim, ze lide toho proste budou zneuzivat, a casem se ta funkce zase zrusi :/.. Bohuzel lidska blbost je opravdu nekonecna, a tak by zamestnance zasypala hromada nahlasenych prispevku, ktere by ovsem byly v poradku.. I kdyz je mozne ze tu tolik pablbu neni a fungovat by to mohlo :).

@Miloš Kalina: Jeste me napadlo ze kdybych chtel nahlasit nejaky prispevek, zaplatil bych za to body, ty by mi CZC vratilo pokud by byl ten prispevek zavadny, ovsem vyse bodu = ?. Snad by to odradilo lidi od zneuzivani teto funkce.. A snad by byly i bodove postihy za zneuziti..

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®