Všechny komentáře k článku:Poslední šance – vyprodáváme akční notebooky

Solidní ponuka

když jsem se koukl na uvedené produkty, tak musím uznat, že je to solidní ponuka. I když momentálně nový NB nepotřebuji, tak kdybych potřeboval, tak bych uvažoval i nad uvedenými. Mají docela solidní výbavu za přijatelnou cenu. Je to dobře, protože na cenu klasických NB vplývá i tlak cen tzv. netbooků (subNB), které možno pořídit za podtatně nižší cenu. A jak je známo, z poklesu cen profituje kupující, a to jsme my, takže :-)

@drajnam: je to dobry, ze czc dava k notebookum office asi za 1500. ty notebooky jsou pekne vybavene za slusnou cenu, skoda, ze uz mam notebook.

@einstejn: Já jsem si na vánoce kupoval notebook a mile mě potěšilo,že jsem k němu dostal program za nemalé peníze zcela zdarma. Na ceně notebooku se to nijak neprojevilo,že k tomu tento program dávají a tak jsem velice spokojen.

@Thomasino: Nabídka notebooků je opravdu solidní. Notebooky nejsou žádný starý kráma, ale naopak docela slušné vybavené stroje a k tomu všemu ještě jako bonus zdarma kancelářský balík Office. To je zajímavá nabídka. Kdybych už notebook neměl asi bych a téhle akci začal uvažovat.

@einstejn: Určitě bych se nebál toho, že je to zadarmo. Spotřebitel si vždy všechno pořádně zaplatí ať už přímo nebo nepřímo, někdy více a někdy zas méně a v součtu obchodník profituje, jinak by nemělo cenu něco vůbec prodávat. A je vcelku naivní si myslet opak.

@anguilla: Ono to někdy bejvá tak, že to je nějaká omezená verze a firma je domluvená s tvůrcem programu, že jí to dá třeba úplně zadarmo. Protože až lidi zjistěj, že jim to nestačí, tak si koupěj lepší verzi. Nebo to je taky opatření, aby lidi nepřecházeli na jiný programy(OpenOffice) a naučili se na Microsoftu a příště je mohli pěkně zkásnout. Tot můj názor.

@Kanvoj: To je možné, ale není to případ těchto Officů, to je plná verze pro nekomerční užití, nicméně verze nepovedená, přesněji řečeno uživatelsky ne zrovna příjemná (pro uživatele starších verzí), výhoda nových programů by měla být v lepších funkcích, odstranění chyb starších verzí atd, ale pokud se změní menu a jednotlivé funkce jsou úplně jinde, než byl uživatel zvyklý, zbývá mu jedině zbytečně se zatěžovat hledáním nebo stáhnout utilitku, která to překope na starší podobu, v tomhle výhodu opravdu nevidím, možná proto se Microsoft rozhodl takhle smluvně šířit tento program, a to že si to spotřebitel stejně zaplatí, tak na tom trvám.

@anguilla: Me to vyhovuje. Lepsi jak ty stary vecne hledam neco pod necim office.

@drajnam: Je dobře, že si to sami recenzujete , jen tak dál, pepíci.

@toooc: no uplně zadarmo není je za 200, které se musí připlatit. Stačí si to přečist v popisu u některého s těchto notebooku.

@LeonD: ale tak za dvě stovky je to dobrá nabídka.. Otázka ale je, jestli kvůli tomu budu pořizovat zrovna tohle HP nebo nedej bože Acera (i když proti nim nic nemám)..

@xkonec: podla mna je to naozaj dobrá ponuka, a tie dve stovky,,,to je ako za nic, a niekomu to staci

@xkonec: Jasně, ale kup ho třeba matce, otci, bratrovi nebo sestře. Tahle domácí verze Office, kterou k tomu dívají, se dá nainstalovat až na 3 počítače v jedné domácnosti, takže ty budeš mít taky Office a ještě uděláš někomu radost dárkem. A výsledná cena bude 200/3 - pokud se tohle někomu zdá hodně, tak už fakt nevím... :)

Hewlett-Packard 6730s (NA741ES) + MS Office H&S

Moje vlastní recenze :)http://www.czechcomputer.cz/user_review.jsp?doc=Q0901101301265311266107288899509

@NoorW: Pekna zatial ani jedno spatne hodnotenie

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®