Všechny komentáře k článku:Soutěž o nejlepší Casemod: Vyhlášení výsledků!

Brutální záležitost!! :))

Perfektní práce. fantazie soutěžícím fakt nechyběla... Mě se nejvíce líbil ,,Stolní PC´´ není nad to, mít přehled.=) Taky mě dost překvapilo použití dřeva ale zas nadruhou stranu, proč ne? možná lepší než ty rádoby plechy současnách skříní. Akorát to drnčí a když se na ně člověk škaredě podívá, už se to kroutí... škoda mluvit. Jinak určitě Gratulace!!!

Možnosti
4 reakce
poslední 14. 4. 2008 17:11

U "stolního PC" by mi vadilo, že monitor je příliš vysoko a daleko od klávesnice. Ale jinak jako nápad to je dobrý, až na tu nectnost s monitorem.

@kecafon: Monitor zas tak vysoko není a pokud jej časem vymění za LCD, bude naopak ve výhodě tím, že jej bude mít v optimální výšce. Nicméně mi skutečně připadá příliš daleko nejen monitor ale i mechaniky. dle mého hodnocení bych sporák posunul na třetí příčku rádio na první a počítačový stůl na místo druhé.

@Marauder.01: Já bych to nechal tak jak to je.

@vomys: Nevím ten sporák je snad až příliš mohutnej - jo dobrej nápad to nepopírám, ale ta velikost je pro mě až odpudivá. Sám teď řeším zda zabudovat PC do stolu, nebo koupit Cube, ale mám fullATX a tak to bude trochu problém do Cube dostat.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!