Všechny komentáře k článku:Soutěž o nejlepší Casemod: Vyhlášení výsledků!

Gratulace :-)

Gratuluji vítězům. Sporák mě dostal - perfektní casemod ! :-)

@Sow@_red: taky se pridavam k gratulaci, vic nez trouba se mi libil pc stul ale porota vybrala jinak

@Bighead007: Mě nejvíce zaujal sporák a kdybych jej viděl někde stát, tak si myslím, že je to sériově vyráběné pro děti - prostě super práce a nápad.

@Bighead007: souhlasim stebou stul mel byt na prvnim miste libil se me taky vic než sporak, a docela by me zajimalo co bylo za další napady.

@Bighead007: Me se moc neliby gramofon ale ten sporak me opravdu dostal.

@Sow@_red: Také všem gratuluji :) Soutěžící do toho daly hodně úsilí :) Mými favority byl Stolní PC, Sporák a Army PC :) Snad bude soutěž i příští rok ;) možná se do té doby zůčastním :D

@DesSicated: děkuji za ocenění a taky se připojuji ke gratulaci. Fakt super práce.

@Sow@_red: Připojuju se ke gratulacím, a musím pochválit všechny modery za skvělě odvedenou práci, všechny mody byli pěkné, jsme rád že se mezi první trojkou objevil Stolní PC, je to originální nápad a precizně odvedená práce. I ostatní nejsou o nic horší ;-)

@Sow@_red: Ja gratuluji vitezum a soutezicim zaroven. Vsichni daly dotoho kus casu a prace a rad jsem se podival na vsechny vytvory. :)

@Sow@_red: sporak je podle mne nejlepsi, dobrej napad a provedeni taky a navic to musel autor delat od nuly, ktezto magnetofonu byly akorat vyneneny streva

@Sow@_red: taky gratuluji, dobrej nápad se sporákem

Gratulace :-)

Gratuluji vítězům. Magnetofon mě dostal - perfektní casemod ! :-)

@tomassejkora: Perfektni je ten sporak a magnetofon, ten stolni pc uz zase tak pekny neni, ale dalo to praci a to se taky ceni. Je to zaslouzene.

@Brave: Také gratuluji je to zasloužené vítězství za velmi originální nápady. Je to prostě nádhera. Je to doopravdy zasloužené o tom není pochyb.

@tomassejkora: Gratuluji vítězům. Sporák je fakt cool.

Gratulace :-)

Gratuluji vítězům. Magnetofon mě dostal - perfektní casemod ! :-)

@j.karol: ještě Stolní PC mě taky dostal

@j.karol: Můžu se zeptat proč všichni kopírujete větu Gratuluji vítězům. Magnetofon mě dostal - perfektní casemod ! :-) ? :D

@DesSicated: Protože nás dostal a je nejlepší! Magnetofon rulezz!

@tomassejkora: No pokud na tom magnetaku bude nainstalovan linux tak potom teprve rulezz :)

@j.karol: tohle zavání FLAME xD ..ale jo rádio je docela pěknej kejsmód ..jen nevim jestli tam byla Rádio karta aby to byl "opravdový" magnetofon :D

Dík

Dík za ocenění a gratulace kolegům na bedně.

@sohajek: Taktéž musím poděkovat za umístění a zároveň pogratulovat ostatním vítězům. Jen škoda že porota nenapsala alespoň krátká hodnocení ke každé z case, ale je pravda že by to bylo celkem an dlouho.

@sohajek: Také gratuluji vítězi :) Sporák je opravdu dobrý. A jinak všem, kteří se kladně vyjádřili k mému modu. Díky !

Re: Gratulace :-)

Připojuji se ke gratulaci, nejen vítězům ale i všem zůčastněným
Vítězný projekt mě celkem ohromil, je tam vidět pořádný kus originality
a dobře odvedené práce ...

Také

gratuluji

Gratulace všem vítězum a bezva soutěž:D

Taky gratulu vítězům, ať si ceny užijou a case bylí fakt povedený,good job,Taky mně sporák dostal fakt cool:).A taky poděkování CZC za pěknou soutěž i cenny, pač jsme se při týhle soutěži pěkně pobavily a zasmály na těmito kouskama:D

Brutální záležitost!! :))

Perfektní práce. fantazie soutěžícím fakt nechyběla... Mě se nejvíce líbil ,,Stolní PC´´ není nad to, mít přehled.=) Taky mě dost překvapilo použití dřeva ale zas nadruhou stranu, proč ne? možná lepší než ty rádoby plechy současnách skříní. Akorát to drnčí a když se na ně člověk škaredě podívá, už se to kroutí... škoda mluvit. Jinak určitě Gratulace!!!

@s.soukal: U "stolního PC" by mi vadilo, že monitor je příliš vysoko a daleko od klávesnice. Ale jinak jako nápad to je dobrý, až na tu nectnost s monitorem.

@kecafon: Monitor zas tak vysoko není a pokud jej časem vymění za LCD, bude naopak ve výhodě tím, že jej bude mít v optimální výšce. Nicméně mi skutečně připadá příliš daleko nejen monitor ale i mechaniky. dle mého hodnocení bych sporák posunul na třetí příčku rádio na první a počítačový stůl na místo druhé.

@Marauder.01: Já bych to nechal tak jak to je.

@vomys: Nevím ten sporák je snad až příliš mohutnej - jo dobrej nápad to nepopírám, ale ta velikost je pro mě až odpudivá. Sám teď řeším zda zabudovat PC do stolu, nebo koupit Cube, ale mám fullATX a tak to bude trochu problém do Cube dostat.

Magnetofon?

Je to jen můj dojem, ale je to skutečně magnetofon a není to pouze rádiopřijímač?
Je to sice detail, ale i tak..

@kecafon: Je to starý rádio, ale na kvalitě to neubírá.

@vomys: no ono kvalita dobra ale pod nazvem Magnetofon si predstavuji přistroj ktery ma FM přijimač a přehráva kazety s magnetickou paskou, tohle je stary radiopřijimač jak tu už nekdo uvedl.

@Artas69: To je pravda ted jen kdo to tak nazval?

@vomys: myslim že to nazval ten kdo to vyrobil nebo že by v CZC si davali svoje nazvi :)

@Artas69: ne ne, já když jsem to posílal zapoměl připsat název... Ale myslím si, že je to úplně jedno :)

Case mod

sporak - kvalitni prace a dobrej napad
magnetofon (radio) - nj, nostalgie, pekny
stolni pc - velmi originalni napad i kdyz vzhledove nic moc
to by chtelo i ten cdrom a fdd atd... nejak zamaskovat aby vic pasovalo
tehdy by to bylo dokonale

@sioga: Já bych to nemaskoval. Takhle to fakt vypadá super. aspon vidíš že tam je PC a ne jen stul a monitor.

Porota

Co takhle až by se vyhlasila další soutež tak všechny napady vystavit nekam na web a nejlepši porota je hals lidu a ty by hodnotili provedeni a vzhled casemodu. Docela bych to uvital než nejaka skryta porota si neco nahasuje :)

@Artas69: Sporák je fakt hustej

@BLACK.7: To já bych nedával. Je lepší porota několika lidí. Hlas lidu se dá oklamat hlavně v ČR se to na soutěžích děje furt (např: Eurosong).

@vomys: je to takove že se domluvi par lidi že budou davat hlas jen jednomu ale zas upřime řečeno když je poroto př. o 5 lidech ktery to hodnoti tak nejaky ten tvořič muže mit zname v porote a je to vice ovlivnitelny než kdyby hlasovali lidi :) v tom ho to je asi težke radit a kord v ČR :)

@Artas69: ceny jsou rozdane a tak uz neni co resit, kdyz se podivam na viteze tak ani jeden neni puvodni case je to proste prehozeni hw do neceho jinyho a pritom nazev souteze byl CASEmoding :) a ne troubamoding :D atd

Podobna Sutaz

Velmi pekna sutaz, a velmi pekne mody, najviac sa mi pozdava ten stolik, je to uzitocne, ale ten sporak am dostal, to je brutalny styl. Inak, dalsiu sancu mame aj tuto http://www.pcspace.sk/content/view/1296/26/ tam tiez fici moddingova sutaz

@Sensei: Pro ty kdo se zajímají o casemodding a mají nějaký svůj case udělaný je na webu www.modding.cz spuštěna soutěž v casemoddingu, takže se určitě přihlaste a zkuste své štěstí, nebo nechte zhodnotit své zkušenosti viz. http://www.modding.cz/?p=357

@Sensei: Plánujete zase další soutěž casemoddingu na czc? Bylo už tradicí, že jste každý rok takovou soutěž pořádali aletos se zatím nic neděje, což je škoda.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!