Všechny komentáře k článku:Stahování Windows 7 je časově omezeno

Co na win 7 nejde ?

Mohli bychom si tady sdelit, co se nam na win7 nepodarilo rozhybat. Ja jsem takyz kusil windows7 beta 64 bit a byl jsem s nimi hodne spokojen - az skoro nadsen. Nicmene je pravda, ze nektere mnou pouzivane veci jsem nerozjel. Veskere ovladace a bezne programy ci hry jsem rozjel v pohode, az na:logmein - na forech je postup na rozbehani, ale nebyl jsem uspesny
daemon tools - nelze rozbehat, vyrobce DT nehodla pro win7 betu optimalizovat
Adobe reader - je potreba verze 9
ale napr. muj SE k750i se pomoci MS updatu nasel sam a hned zacal fungovat jako USB mass storage (to se mi s Vistou 64bit dodnes nepodarilo)
GTAIV - nepodarilo se mi rozjet

Možnosti
10 reakcí
poslední 7. 4. 2009 14:57

Je docela přizozené, že tam většina věcí nepojede, copak by MS vydal OS zadarmo? Za plně vunkčí verzi si budeme muset připlat, a je otázkou kolik :-)

@tonyx3: To co tady někdo píše, že by nám to dával MS zadarmo je kravina. On to dodává v plné testovací verzi, tak by mělo vše jít s přehledem. Je to chyba ještě někde v systému. Já jsem třeba nerozchodil kameru logitech E2500, prostě nešel ovladač. Ale to i u 32 bitové verze. Dále mi nešel na x64 verzi counter strike 1,6, psalo mi to, že nemam dostatek paměti. Volných mam jen 5MB, nebo co to psalo. Samozřejmě to byla kravina. Asi na to už ta hra není stavěna, nebo je chyba ve windows. Ale mohu říct že si MS máknul.

@Anonymní uživatel: Otazk jestli ty aplikace podporuji 64-bit system no a potom je t dalsi vec, i kdyz vysly Visty tak nez vydali upravene verze programu taky hodne veci nejelo. Je to uplne novy system a j tvoren uplne jinak nez Visty i kdyz je jim hodne podobny. Ovladace staci prepsat, programy se holt musi pockat a u her vydaj patch jak bud finalni veze venku stejne jak to bylo u Vist a mozna je to misty chyba systemu prece jen je to beta na to aby to lidi vyzkouseli. Vetsina veci neni zpusobena systemem samotnym.

@Anonymní uživatel: problem bude asi v tom, ze win 7 pracuje s pameti jinak. nejdriv si celou pamet zabere a pak teprve zapisuje data, je to pak rychlejsi, ale CS uz to asi nepobra. zkus jen tak ze srandy source, treba pude. a o te podpore 64 bit sem cetl, ze na 64 bit windowsech se ta aplikace jak kdyby emuluje na 32 bit, takze by tohle nemelo vadit

tak je celkem pochopitelný, že tam nepůjde všechno, vždyť je to beta! Ale na druhou stranu, na to, že se jedná o beta verzi je velmi stabilní ;) takž myslím, že zatím není na co si stěžovat.Osobně na w7 řeším jiný problém a to: přebasovaný zvuk...

W7 nemám, ale zaujalo mě, že říkáš, že K750i funguje jako USB Mass Storage... K750i ale USB mass storage není. Spíš to maj ošéfovaný ovladačema.

@mervart: třeba není, ale hlavně že se tak tváří a je RW ne? :-)

@PAN_DAN: Source bohužel nemam, tak nemohu testovat :-( Jinak na windows vista (x32 i x64) mi jel counter strike celkem v pohodě. Bohužel mi to už nejelo tak dobře na jednojádrovém procesoru. Když se to vše semlelo najednou, pc se začalo krutě sekat, tak jsem osedlal znovu na XP. Takže Visty pro mně zkončily už dávno. Testoval jsem je jen chvíli. Za to windows 7 mam už tak od 26.prosince a stále šlapou, zatim žádný problém, jen samé klady. Jinak jak říkáš, že se to vše natáhne...asi je to 64bit. verzí, buď to nepobírá opravdu hra, nebo windows. Protože když vše šlape na 32 bit. verzi i když je vše natažené v RAM, tak proč to nezvládá ten stejný proces i u 64 bit. verze? Objevil jsi ještě nějaký problém?

No mě zde zatím nešel rozchodit pouze jeden program a to GoQ - NetRadio 3.0.
Já jsem si stahoval z internetu 32-bitovou verzi. Tu mám teď nainstalovanou v PC.
+ Na DVD od Computeru mám jak 32-bit tak i 64 bitovou verzi. Takže po uplinutí 30 dení lhůty si 32 bitovou verzi smažu a vyzkouším 64 bit - mám v PC 4GB RAM

Tak musim autora zklamat, GTA IV na Windows 7 64bit mi slape....chce to jen trochu presvedcovani...

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!