Diskuze k článku:Užijte si Vánoce v digitální satelitní kvalitě

Digitál

Je fajn, že to chytá digitální vysílání, ale k čemu to je, když se vede do TV analogovým SCARTEM???

Doplneni

Ano omluva za neupresneni ohledne prijmu HD skrze satelit :-) , je pravda ze cena je cca jednou tak vetsi nez set normalni , ale zatim co jsem cetl ohlasy tak kvalitni filmy a serialy z NovaHD pokud nejsou HD a jsou prepocitany na SD tak i tak vypadaji moc pekne . Digi jako takova je lidovka za malo penez malo muziky a tim padem datovy tok nizko . Momentalne mam DigiTv ale po nobem roce porizuju uz Full HD TV a tim padem skoncim s kostickama a prejdu na Skylink. Jediny problem bude zda z balkonu chytim Astru 23.5 :-).

Kde to má HDMI?????

V textu sem se dočet že to má jen scart.To je ale dost nedostačující ne?To chce HDMI,nevíte která firma prodává s výstupem HDMI?Diky

Doporučení pro zájemce

Doporučuji vybírat spíše set s možností příjmu ze dvou satelitů- 2xLNB, nebo dovjté LNB, cena není o moc vyšší a dva satelity jsou více, než jeden:) Lze tak přijímat nejčastější možnost u nás- satelit Astra 3 a navíc Astra 1. Ač se jedná většinou o zahraniční TV, nepochybně zpestří nabídku. Zmínil bych neplacené programy- Eurosport(německy), několik hudebních TV - např.:NRJ Hits(Francie) a Deluxe Music(německo), Travel Channel(anglicky), zpravodajské TV, jako CNN, EuroNews (anglicky), dětský program KI.KA (německy. Pro kompletní nabídku programů jsou zde stránky parabola.cz:
http://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/23e5/
http://www.parabola.cz/prehledy/televize-digital/19e2/fta/
Nenechte se ovšem překvapit množstvím nabízených programů je zde také spousta reklamních TV (zavolej 0609.., teleshoping).

Digitální televize

"Zařízení umožňuje neomezený příjem televizních kanálu ČT1, ČT2, ČT24, ČT4 Sport, Nova, Nova Cinema a Prima. Za pomoci karty SKYLINK též televizní stanici Noe. Dalšími možnostmi je aktivace kanálů Galexie sport, CS Film, XXX Xtreme, HBO, Film BOX a NONSTOP KINO."Digitální televizi moc nerozumím. Ta aktivace dalších kanálů je za jednorázový poplatek nebo se platí každý měsíc? A kolik tak?

Na ven :)

No nevim, ale pokud to budete montovat asi do jakéhokoliv domu nebo bytu tak 15cm koaxiálního kabelu stačit asi nebude na propojení paraboly a přijímače skrz zeď. Leda, že by uživatel měl přijímač i s parabolou venku což je ale vcelku nepraktické.
Toť ironie z které odvozuji fakt, že dodávaný kabel má délku 15 metrů.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®