Všechny komentáře k článku:Vyhlášení vítěze: Získejte od Czech Computer netbook Acer Aspire One zdarma

17"

Trochu jsem se lekl když jsem viděl 17 ti palcový notebook, no nechtěl bych ho někam nosit..

Možnosti
4 reakce
poslední 16. 12. 2008 19:15

Výherce teď má i malý, lehký netbook, takže si může volit přenášení podle potřeby- velký display, ale těžký x malý display, ale lehký. Podlě mě dobrá kombinace.

@dr6se2: To je určitě šikovné, ale měl by to mít dobře synchronizované, jinak mě by se určitě stalo že bych nevěděl kde mám co ;).
Takovouhle kombinaci bych si ale líbit nechal, vítězi GRATULUJI!

@mtmccox: S tou synchronizací je to pravda a problém u dvou PC. Já to řeším USB flash, na které ukládám data, která chci mít při sobě- většinou jsou to dokumenty a to si myslím stačí, jelikož ten netbook je vhodný spíše jenom na ty dokumenty a internet( a ten se syncronizovat na dvou PC nějak zvlášť nemusí, snad jen odkazy ). Také existuje mnoho webových služeb pro sdílení/přístupu ke svým suborům kdekoli, kde je připojení. A jak to řešíte Vy ostatní, existuje nějaký lepší způsob synchronizace, než používám- podělte se o své řešení- určitě ho uvítám nejen já.

Tyhle větší nouty jsou spíš jako náhrada stolních pro lidi, kteří jsou omezeni prostorem, popřípadě potřebují větší displej na práci. Zas s nějakým častým přenášením se asi nepočítá...

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®