Všechny komentáře k článku:Vyhlášení vítěze: Získejte od Czech Computer netbook Acer Aspire One zdarma

Re:Dálší soutěž

Mám zkušenost se 3 NTB ACER a jeden znich nepřežil dva roky ten další už šlape 4 rokem a ten nejnovější je uplně o něčem jiném a maximální spokojenost. Reklamace žádná, jen to přehřívání tam bylo, ale ošetřil ho upgrade BIOSU. Zato jsem koupil tento týden HP a jsem nespokojen. Celková kvalita se dá přirovnat k NTB FUJITSU SIEMENS. Takže s..t. Mám pár věciček od (3) HP a byl sem je reklamovat všechny a stou neochotou a neprofesionalitou s jakou sem se setkal v servisním středisku HP v Praze. Říkám HP kvuli jeho servisu nikdy víc.

Možnosti
6 reakcí
poslední 5. 4. 2009 1:04

o HP my radeji ani nepovidej.. jeste dodnes pamatuju na proslaveny HP pavilion serie 8000 a jeho 1pixel vertikalni linky po celym TFT :D... pak to prehrivani... atd. divny podpostely mam laptop pentum I 166Mhz starej z devadesatych let.. jede jeste dneska, lcd ma velkou odezvu ale nejsou tam videt zadny vadny body ani linky... by me zajimalo jakej vyrobce ma vykony laptopy s moximalni moznou zivotnosti.. ne ty kapitalistycky sradery co se po 2-3letech rozpadnou....

@Anonymní uživatel: taky mám trochu "starší" ntb je to Pentium I 133MHz, 1GB disk, 1MB grafika, 32MB RAM a dodnes to běhá!!! lcd taky pomalejší 800x600x256barev ale pro srandu výborná věc

@Artanis62: Tak to každopádně. Mám taky takovej starší notes. Neni to sice ACER ale IBM. Ten je o něco mladší. Intel Pentium III 700MHz, 20GB Disk, 256 Ram.

@Artanis62: Mě podobný Dell odešel po 7,5 letech každodenního používání, z toho 4 roky v terénu pro Geodetické účely.

Mám DELL Latitude C600 1GHz PIII, 512MB RAM od vánoc 2001 a na něm WXP nainstalované 2.2.2002, nyní SP3. Šlape dodnes jako nový, pouze jsem musel vyměnit baterii. Denně ho tahám z domova do práce a z práce domů (MHD). Denně připojuji myš, LAN, napájecí zdroj a v práci i monitor. Pouze disk jsem 4x upgradoval za větší a systém vždy přenesl naklonováním. Jako technik musím obdivovat, jak všechny ty miniaturní komponenty vydrží takové namáhání a tak dlouho.

@jis: tak to máte štěstí na kvalitní součástky, inteligentní rozmístění součástek, a olovnatý cín, proto drží tak dlouho =)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!