Všechny komentáře k článku:Za málo peněz hodně muziky

Omg

Promin, ale musim dát nejhorší známku :( case bez upravy byla mnohem hezčí :(

@DesSicated: teda taky musím říct že se mi ta skříň vůbec nelíbí a předtím vypadala o něco líp, hlavně ty laciné plameny tam bijí do očí...

@fanda52: Plameny a ten TŘÍ!! barevnej fan je to nejhorší.. možná se mí zdá co je na tom jedninýho "upraveno"

@DesSicated: souhlasím s tebou je to naprostá katastrofa

@t.o.m.k.o: JJ přesně tak Case si vytunil,tak že si jí skazil barevný větrá se tam nehodí ani zanic a plameny to je hrůza,fakt sry ale case za 5, zato než si jí stunil tak byla pěkná:)

@michal tomastik: Ty plameny jsou dost smuné. Autor naprosto postrádá smysl pro estetiku.

@FredDie: tohle vypovídá o nulové představivosti. Člověk dokáže ocenit snahu snad za jakýkoliv výtvor, ale pokud to opravdu zkazí i poměrně pohledný originální case, tak nejde jinak hodnotit. Určitě bylo možné to zpracovat jinak a hlavně ne tak přeplácaně, jednotlivé díly spolu nemají nic společného a každý kus patří jinam.

@LIKEABLEBOY: souhlasím s předeělými, nevím, sice jestli bych si na něco takového troufnul třeba já, ale tenhle "mod" je opravdu příšerná ubohost

@LIKEABLEBOY: já se divil, že tohle czc dalo sem na stránky :))

@DesSicated: No, halt na stránky se dostanou dobří i ti ostatní. Tohle bych spíše nazval "Jak to nemá vypadat...". Upřímně, nemodoval jsem a ani netunil žádnou skříň, ale s tímhle bych být autorem moc na světlo nechodil. Pouze názor.

@tstuchlik: Přidávám se k názorům ostatních, to co jsi stvořil je slušně řečeno hnus.Ta case byla v základu sice taky docela hnusná, ale aspoň to mělo nějaký styl a design.Jediná věc kterou oceňuji je odstranění dvířek před mechanikami.Dvířka před mechaniky může vymyslet jenom blb.Ale provedení úpravy, vybrané díly k úpravě (větrák jak z pouťového kolotoče), a celkový dojem všechno za 5 (pokud je to jako ve škole).Sundat dvířka byl dobrý nápad, ale chtělo to nějak doladit celkově a nenechat tam dvě plochy s rozdílnou hloubkou.Buďto dokitovat vršek a udělat záslepku přes měchaniku a nebo ten spodek nějak zbrousit nejlépe úplně zarovnat s mechanikami.Větrák každopádně v černé a bez světýlek, zkus si to dát vedle monitoru a v noci na tom pouštěj filmy a za hodinu tim větrákem prohodíš popelník.Navc si zlikvidoval ten display, což si myslím že byla také škoda mohl si ho použít jen ho osadit jinak.No a ty plameny, nezlob se na mě, ale plameny na PC na mě působí tak, že PC neni nadupaná mašina, ale spíš jako když to má v pytli chlazení.Nemůžu jinak než dát tu nejhorší známku, tohle si radši neměl ani fotit, je mi líto i těch pár bajtíků co mi ty obrázky sežraly, když sem si to prohlížel.

@MartinKasl: Příště si návrh nejprve udělaj na pc a snež se použít lepší nástroje

@tstuchlik: Nicméně si dovolím malinko s odstupem času a trochu mimo mísu poupravit vlastní názor. To, že je ta bedna nevkusná (alespoň pro mne) - tak na tom trvám. Nicméně jsem se pokoušel o stavební úpravy v bytě a můj výsledek nebyl nijak valný. Napoprvé. Takže pokud chce autor na svý skříni dále pracovat, nejsem vůbec proti - ba naopak. Inspirace je na www dosti a první neúspěch může podnítit vznik několika úspěchů. Proto měním jen svoji formulaci. Takhle ne, zkusit změnu a pohrát si. Jen tak, "for fun" a jednou se to povede... Ale tohle na soutěž opravdu asi nebude, že ? BTW - jsou nějaký aktuální pokusy ? Nebo se autor vzdal možnosti většího úspěchu ?

@michal tomastik: No ja uz zacinam pracovat na svym Thermaltake Mambo a uz mam docela slusnej plan, tak doufam ze nedopadnu takhle!!!

@fanda52: ty plameny to kazi nejvic, to vsak neznamena ze by se mi case nak zvlast libil :(

@neotomas: Cituji:"Myslím, že se mi přeměna celkem povedla.... V současnosti uvažuji o dvou LED ventilátorech na bok a dozadu k potržení mé práce..."Já padám. Návod jak udělat z pěkné skříně obludu.

@DesSicated: No to si děláš srandu takovou krásnou bednu zničit. Že se nestydíš. Ale omlouvám se nejhorší známka to jistila. :-(

@DesSicated: Proboha to má být skříň ? Za to bych se styděl.

@DesSicated: Pane bože.Hezčí byla v originálu.

@DesSicated: case byl opravdu hezci bez uprav

@Otajs: Ono říct "hnus" nebo jiné urážky je velice jednoduché, ale když se původní case rozbije už není moc možností jak to nějak "spravit". Ano původní skřín byla nádherná, ale asi málokdo z Vás si jí umí představit rozbitou. Plameny jsou opravdu kýčovité a ventilátor by taky mohl být lepší. Ale líbí se mi bok. Myslím si, že z rozbité case je to docela dobrá kompenzace...

@DesSicated: přesně, ta skřín na začátku byla krásná a potom to vypadalo jak když si malý dítě hrálo :D prostě sis to pěkně podělal :D

Hrůza

takhle zničit krásnou case :-(

@Jantar: on ji už zničil dávno.. "Při transportu z obchodu mi bedna spadla na přední panel, praskl a vytekl LCD displej a odlomila se celá dolní část." ..no snaha byla.. x)

@DesSicated: :D to je fakt hnuzny. Pekne to posral

@Jantar: bohuzel musim souhlasit.barevnej vetrak vepredu (hruza) ty kabely si tam delaj co chtej (to vypada nejhur) proste znicena case a ty plameny radsi nekomentuju

@henk: Souhlasim , ty kabely fakt des.. aspon to mohl dat dozadu aby nebyly tolik videt. no a ty plameny...:o) jsou nalepeny ne? nejakej papir :)

@Jantar: Fakt obr katastrofa, ty plameny na omdleni kdyz sem videl prvni obrazek parada okamzite zjistit nazev a cenu casu, posledni malem jsem upadl...

@Philipek: Presne tak ty plameny ten predni panel no proste hrůůůůůza, uplne tu skrin znicil :-(

@Tomas127: Ty jsi napsal slogan Za málo peněz hodně muziky
a ja si o tom myslim Za malo penez hodne hnusu.

@Jantar: Taky souhlasim. Nemam nic proti plamenům, ale tyhle se nepovedly

Fekalcase

uplne si znicil case... v originalu vypadala uplne nadherne... ted si na ni naplacal same nesmysly... promin ale davam za 5 :-( je mi lito

Mam

tento case mam a je skvelej a rozhodne bych ho neupravoval to co s tim udelal to je příšerný

@zeus15: přesne tak , ted to vypada ješte huř jak originál

Podle mně si ji pokazil :)

Teda nechu tě nějak urážet ale podle mně si tu skříň spíš pokazil než "vytunil". Každýmu se sice líbí něco jinýho ale tohle !!! Mohl ses inspirovat třeba tady http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=8606&Itemid=59 je too takovej decent ale moc se mi to líbí. Není to přepleskaný. Ta bočnice dejme tomu, ale ty plameny fakt hrůza. No za snahu 4.Vůbec se to k sobě nehodí.

@homie: je to věc vkusu ale i mě se ta původní líbila mnohem mnohem víc ;)

@kulhanek.z: Přesně taková pěkná skřín to byla a ty stoho uděláš takovoudle zrůdu. Samozřejmě je to věc vkusu.

@Kofi37: Samopepy nejsou všecho.Fakt je mi líto tý bedny.běž zaroh a flákni si jednu ať se probereš.Nemám slov.Promiň že to píšu,ale nemohl jsem si pomoct.

@Zippík: Souhlas, ta původní skříň byla hezčí. Když už chceš průhlednou bočnici, tak bych tam dal jenom to plexisklo a ten vetrak tam nejak esteticteji pridelal a i tak by ta case byla hezka.

@Zippík: Naprosto souhlasím. Tohle prostě není casemod ale casedamage. Když se probereš, poslepuj to zpátky a modli se, že to nebude poznat. Tu původní case jsi pokazil, pokud se ti to takhle líbí, budiž. A ten vícerobarevnej fan je taky hrůza - ty jsi hipík?

@Kofi37: škoda bedny teď je to zruda

@kulhanek.z: jako kdyby to bylo aspon barevne sladene, ale tohle je k nicemu, nejhorsi je to celo, davam 4 za snahu :(

@homie: bocnice stacila celistva a nedavat tam zadny prvky jako je ventilator atd.. plameny taky hruza a ten spodek vepredu to je vrchol kycovitosti a asi nesikovnosti. zkazeny pekny case

@jirisimanovsky: Taky souhlasim total zmršený . Za málo penez nejdrasí ůprava.

@Hencl: Absolutni souhlas, je to spis horsi . V zakladu byla ta skrin moc pekna !

Re: omg

Souhlasím s předchozími komentáři ...
Nápad upravit skříň byl možná dobrý, ale chtělo by to úpravy více
promyslet aby z toho nevzniklo toto. Tyto úpravy tu skříň spíše kazí než vylepšují ...

Mám nápad!

dej sem ty obrázky od spoda nahoru a pak ti ten case každý ohodnotí na 1. :)Nepomáhali ti Mat und Pat?

@PK01: Už to nehul, je to moc kvaliní tráva

@gnukleus: tento case moding je naprosto přišernej mal jsem origo skřin na prodejne a vypadala pekne ale taklhe ji znehodnotit stydel bych se za to mit to doma pod stolem :)

@Artas69: Máš pravdu, je to fakt hrůza!!!

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!