Všechny komentáře k článku:Zalman představil unikátní chladič pro paměti

Zbytečnost

Další zdytečný kus... už nevědí na čem by vydělávali!

Možnosti
10 reakcí
poslední 3. 12. 2009 10:05

To si myslíš, že chtějí vydělat na clhadiči na RAM za necelých 400,-. To je dobrý názor teda. Navíc 400,- je náhodou dobrá cena i na konkurenční chladiče, který stojí skoro stejně. Líbí se mi ale vezre Titan do které asi půjdu. Mám Corsair Dominator a je pravda, že docela solidně hřejí a vydávají hodně tepla do skříně, takže si asi koupim tento chladič, zreguluji ho tak na těch 7V, aby nehučel a myslím, že to bude parádní a vzhledově vypadá hodně dobře a určitě nikoho neurazí.

@Atina: podle me chlazeni RAM je OPRAVDU zbytecnost. I kdyz uz chcete chladit RAMky, staci pasiv.

@muliku: když je člověk taktuje, tak si myslím i, že je to pomalu nezbytný ;) .. víc se hřejí jednak zvyšováním taktu a jednak zvyšováním napětí, takže si myslím, že takový chladič je tu docela i na místě ;)

@Chozeee: jeto super ze konecne nieco aj oni taketo vyrobili mslsim ze do pc kde sa taktuju pameti sa to hodi

@Chozeee: Nezbytný zase není.... ale životnost komponent jde ruku v ruce i s teplotou... proto je tento chladič užitečný....a pokud někdo chce... proč ne.... :-) mě stejnou službu dělá fan na "stropě" skříně... (jako např. u CM Dominatoru)

@Atina: Prostě je to podle mě zbytečná věc a basta! Vzhledově že nikoho neurazí? Copak ty máš case otevřený pro návštěvy? Asi jsi jako já, koupil jsem si chladič na procesor Coolemaster, na kterém je vidět teplota a běhají po něm nápisy. Ale není to vidět protože mám case zavřený. Ale já si ho nekoupil kvůli kráse, ale kvůli teplotě procesoru. Teď mám na procesoru 15C.Když je case dobře chlazená, a nemáš li v něm teplomet, tak je chladič na paměti blbost. A jestli myslíš že to vyrábí kvůli charitě, tak se prober ekonome :-))).

@papj: 1. Měl by jsi se jít léčit
2. Občas si přečti co píšeš za kraviny
3. To je, že je to podle tebe zbytečná věc, je jenom tvůj " problém " a nemusíš nám ho nutit.
4. Říká ti něco overclock ? Jestli ne tak googleforidiots.com
5. A říkáš jak je to zbytečný a sám si kupuješ kraviny na chladič procesoru a ještě říkáš, že je to kvůli teplotě. ANO !!!! A kvůli čemu je asi ten TITAN na paměti ? Jenom kvůli vzhledu ne ? :D:D:D:D Říkáš jak je to zbytečný a vzápětí nahodíš protiřečnou větu. 6. Case pro návštěvy otevřený nemám, ten otevírám na požádání, protože tam mám spousta výborných hraček, což ty možná máš maximálně ten světelkující ventilátor :D A když už tak, docela dost lidí chce vidět Lian Li i zevnitř. A pokud ti něco říkají OC Forum nebo Case modding forum, tak ano, vzhled je velice důležitý, pokud člověk má výkoný PC, tak vzhled je další věcí co řeším.
No jo no, bohužel komu nejde poradit, tak ani pařezem do něj neuhodíš. Ale raději už nepiš, pro tebe je to blbost a chápu to, kdy oby taky chtěl chladit 667MHz při 5-5-5-18.

@papj: Asi si pujdu vyprat kalhoty. Ty s idobrej trouba :-DDDDDD
1. 15C na CPU ? hmmmmmm to ho máš na balkoně a kevšemu to je celeron na 800MHz ne?.
Ramky maj smysl chladit s rostoucí frekvencí a napájecí voltáží to je potřeba.
Dokud nebudeš dělat OC nepochopíš pak hraje každej stupeň roly pro stabilitu.
pokud provozuješ ramky pod 800MHz tak se ti ani nedivi mže nadáváš.BTW ten chladič je dělanej a inovovanej , určitě sis všiml velikosti větráku které se tak mohou točit pomaleji a tím pádem být tižší, i uchycovací spona se zlepšila.
Tak prosimtě zalez oteři si bočnici zagoogli ja kse taktuje a pak mi pověz teploty ramek.

@piro:cz: 1. Tak na balkoně počítač nemám, mám ho v v pokoji s telotou 25 - 26C.
2. Procesor mám AMD Atholon 64 X2 6000+ netaktovanýMinimální teplota ... <a href="http://img.enter4u.eu/teplotamin0l07.jpg" target="_blank"><img src="http://img.enter4u.eu/th/teplotamin0l07.jpg" alt="" /></a>
Maximální teplota ... <a href="http://img.enter4u.eu/teplotamax48a9.jpg" target="_blank"><img src="http://img.enter4u.eu/th/teplotamax48a9.jpg" alt="" /></a>

@papj: PS: Vím že programy na měření teploty nejsou přesný, ale chci jen ukázat že jsem si to nevyloupnul z nosu:).

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®