Všechny komentáře k článku:Zalman představil unikátní chladič pro paměti

Unikátní?

co je na nem unikatniho? proste chladic na pametovy moduly, jako kazdej jinej v kterym sou fany..

Možnosti
8 reakcí
poslední 30. 10. 2009 18:13

Napadlo mě hned po přečtení přesně to samé...
Připadá že tyhle není novinkové zprávy tady často nemají daleko ke stylu bulvárního tisku - přece pokud už napíšu že je produkt nějakým způsobem unikátní tak taky musím napsat čím. Takhle ta PR zpráva svým stylem sedí spíš někde na novinky.cz.

@DUBIN: ...no a od koho myslíš, že se marketing CZC učí?! :-) ..asi se CZC někde domákli, že novinky.cz jsou jeden z nejnavštěvovanějších serverů, tak si vzali inspiraci od nich.... Ale už nikdo neřešil, že tam lidi chodí jen pro to, aby se pobavili nad, někdy až udivující, "debilitou" některých článků. :-) ...jen doufám, že tady to tak nedopadne a budu si sem moc chodit pro seriozní technické informace a ne proto, abych se tu "kochal" nad marketingovým diletantanstvím. :-(

@Drazdik: Možná, že kdyby jen krátce napsali, že do nabídky byl zařazen nový produkt, bylo by to výstižnější a lepší. (hlavně méně zavádějící, než když často píšou o bezcelerech)

unikátní jsou možná tak svou barvou a tím že jsou od zalmanu, jinak nevidím rozdíl od kusů od arctic cooling nebo corsairu

@KuceraKarel: Taky přemyšlím čím to může byt unykatní.Třeba má malou zpotřebu.Ale to asi budou všechny skorem stejný.Opravnu nevím.

@Radess: o spotřebě tu řeč být fakt nemůže. tak je dá se říct až neviditelná :)
jedinou unikátnost jsem možná našel v šroubovitém uchycení na paměti... u ostatních chladičů probýhá přichycení pouze "přicvaknutím".

@KuceraKarel: ani to ne, ty šrouby jen regulují přítlak kovových plíšků, stejně to funguje u chladičů z Corsair Dominator, jen jsou ty šrouby nahoře... Tady aspoň oceňuji kombinaci 2x60mm fan místo 3x40mm... Nutno dodat, že přímý ofuk je na teplotách pamětí znát a chladit je má smysl. Nicméně unikátní ani nové to není.

@KuceraKarel: No nevim jak ty ale ja tam zadny sroubeni na pameti nevidim je tam uplne ten samej spusob uchyceni jak u Corsairu a to tim nacvaknutim jak rikas,pricemz tam zadny cvakani neni jen nasazeni nebo jak bych to nazval presneji sam ten chladic vlastnim od toho Corsairu a moc tichej zrovna neni ba naopak dost to hlucelo dokud jsem tomu nesnizil otacky.Ted je to tiche a uchladi to uplne s prehledem i na ty nizke otacky kdys mas dobre vetranou skrin.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®