Všechny komentáře k článku:21,5“ monitor? Acer k tomu navíc přidá Full HD rozlišení

Zkušenost přátel:

Spolužák dostal Acer LCD (19") před třemi lety k Vánocům a jede skoro neustále v kuse zapnutý akorád přeblikává u častých restartů - což není zdravé jak pro LCD tak pro PC.. Jo a on na PC a komponenty není nejšetrnější, takže je zázrak že LCD žije.Žádný sebemenší problém nikdo nezaznamenal :-)

Možnosti
6 reakcí
poslední 24. 3. 2009 14:19

tak LCD od aceru bych se nebál.. Máme je ve škole a taky tam valijou všechny skoro pořád celý dny.. v poho.. Navíc i docela dobrá cena..

@xkonec: Tak jde o to co na tom lcd chcete dělat. Pokud ho používáte pouze na kancelářskou práci, tak třeba problem ani neobjevíte. Ale pokud by jste na něm chtěl hrát hry či upravovat fotografie, tak zde by jste už mohl narazit.

@santor: A jaký problém máte na mysli? Já používám mnoho věcí od Aceru, mimo jiné i monitor a vše běží už 2 roky bez vady. Acer není to co býval, kritizují ho jen ti, co s ním nemají osobní zkušenost a někde si přečtou že to je špatná značka a pak to začnou šířit.

@SirStumir: Viděl bych to stejně. Nejedná se sice o špičkovou značku, ale značku, která rostla z nejlevnějších, mnohdy za šunt označovaných modelů, ale díky příznicé vecě se dostala mezi lidi. Díky tomu se jí otevřely dveře, jedny za druhými, do možností dalšího vývoje a výroby a zkvalitnění produktů. Jak říkám, srovnávat Acer a třeba Asus by rozhodně byl nesmysl. Avšak rozhodně se pomalu ale jistě zlepšuje. Viděl bych to stejně, jako například u společnosti A-data, nebo automobilky Hyundai.

@SirStumir: Ja mel 19" W v praci. Za asi tak 1/10 cenu oproti kvalitnim monitorum od znacek, kde uz se plati i za logo (napr. Eizo). Jenze kdyz si koupite neco od Eiza, nestane se Vam ze by Vam z toho obrazu bylo nevolno! Acer je kompromis s hodne zatnutymi zuby. Nikdy si od nich nekoupim ani klicenku.

@palmic: jestli ti bylo někdy nevolno z monitoru tak jsi asi při hodně dlouhé pařbě zapoměl mrkat ne?? :-)))

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®