Diskuze k článku:21,5“ monitor? Acer k tomu navíc přidá Full HD rozlišení

Zkušenost přátel:

Spolužák dostal Acer LCD (19") před třemi lety k Vánocům a jede skoro neustále v kuse zapnutý akorád přeblikává u častých restartů - což není zdravé jak pro LCD tak pro PC.. Jo a on na PC a komponenty není nejšetrnější, takže je zázrak že LCD žije.Žádný sebemenší problém nikdo nezaznamenal :-)

Šel bych do něj hned

vůbec bych se toho ACERu nebál bejt Váma(s notebookem zkušenosti nemám), ale monitor mám od ACERu už třetí a nikdy jsem neměl ani sebemenší problém, a to ho používám téměř výhradně na hraní.!!!

Asi bych se bál

Asi bych se bál koupit si cokoliv od Aceru... vzhledem k jejich pověsti o noteboocich, který jsou víc než sračkový.... Té nálepky "šunt Acer" se asi jen tak nezbaví...

Moc velká uhlopříčka...

Nevím,snad nejsem sám,ale mě ty šílené velikosti úhlopříček odpuzují,parádní na filmy a práci s fotkami,ale nic víc.Vyrostl jsem na 15 palcovým monitorech a nikdy jsem si na tyto monstra nezvykl.Na hraní starších her(1990-2000) jsou absolutně k ničemu díky nativnímu rozlišení a obrovské ploše.A hrát v okně mě nebaví.Sám mám doma radši několik CRT 17 palcových do zásoby.

??

K cemu full HD od znacky, ktera neumi udelat ani docela obycejny monitor?????

Vyber

Tehle 21.5" 16:9 FULL HD monitorů se v posledni dobe vyrojilo celkem dost. Vypada to ze vsechny maji stejny panel, tj rozhoduje pouzita elektronika a obrazove vstupy. Me osobne se nejvice libi BENQ 2200HD s HDMI vstupem. Kdo chce usetrit muze koupit 2200HDA s VGA.Oba dva tyto monitory sem uz v ruce mel a muzu rict ze pomer cena/vykon maji uplne nejlepsi a zatim na ne kazdej peje samou chvalu.

Značky

Řeknu to asi takhle ... rozhodně jde na co to kdo bude používat a rozhodně je důležité, nehodnotit jen celou značku, ale model od modelu. Když se podíváte na světhardware testy monitorů, je jasně vidět, že hodnocení jak LG, tak Siemens, tak ASUS a Samsung .. a jiné ... se pohybují v hodnoceních stejného spektra model za modelem, takže rozhodně nejde určit jednu značku jako tu nej. Stejně jako u legendární reprosoustavy ve dřevě od Geniusu, kde je vidět, že i průměrná značka může udělat velice kvalitní produkt.

Leskle

Používám 3 NTB pro 2 LCD a 1 PlAZMU ....
2 notebooky mají matný displej 15,4" a 13,3"
1 notebook má lesklý 15,4" nic moc použití venku atd.
2 LCD - 1 matný SAMSUNG - krása druhý jiný typ ACER lesklý - NIC MOC
1 PLAZMA ... SONY ta je ale vzhledem k ceně trochu mimotakže už z předpojatosti nevolím ACERA

UZ NE

CRT JIZ NIKDY VYCE UZ KVULI OCIM A SPOTREBE

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®