Všechny komentáře k článku:Bezdrátové reproduktory od Logitechu mají THX

JSte ale roury....

A co takhle ze by ty zadni repro mely svoje traficko a snuru na 220V. To to nikoho nenapadne????

Možnosti
3 reakce
poslední 1. 10. 2005 19:48

Jasny, ze mne to napadlo. Jenze by to bylo taky dosti neprakticky. Bezdratovy repro by snad mel bejt samotnej satelit bez jakychkoliv kabelu a jsem zvedavej, jak si s tim Logitech poradil ;)

@ALE$: samozrejme ze maj tyhle repredukrory napajeni kabelem, dovedete si predstavit baterky, ktery by meli dost velkou kapacitu aby to uzivili dele nez par hodin? Jedina vyhoda je v tom ,ze nemusite pres pokoj tahat kabely se signalem

Zajimavej napad, ze by kabely vedly jen k zasuvce a ne az k zesilovaci, me to nenapadlo, ale ted me zato napadlo mnoho veci proc to tak nemuze bejt! :-) Pokud by to byly kabely 220V tak budou mnohem tlustsi nez klasicka dvoulinka a to je podle me jeste horsi, navic napajeci kabel se obvykle nedela treba 5 metru dlouhej, takze jsou tam zase prodluzovacky...., sel by udelat adapter a repro napajet treba 12V nejakym tenkym kabelem, ale jak to privedes k obema reprakum, ktery muzou bejt treba na druhy strane pokoje? Dva adaptery a prodluzovacky nebo jeden adapter a dlouhy napajeci kabely? A VUBEC, je rec o bezdratovych repracivh tak tam zadny draty bejt nemuzou, nevim o cem to tady vubec pisu :-))

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®