Diskuze k článku:Bezdrátové reproduktory od Logitechu mají THX

Ouu

No ak tomu řikam dost dobrý repráčky,má s nima někdo zkušenosti?Asi sou dobrý co,a cena poodlě mě i odpovídá :-)

Ach jo...

Noo s tim designem se Logitech moc nevytahl. Cekal jsem, ze nastupce modelu Z 5500 (mam) bude mit 2 pasmove satelity a inzenyri v Logitechu mysli spis na snadnost umisteni nez na zlepseni kvality zvuku. Kdyz vezmu, ze stoji stejne jako Z 5500, tak bych si je rozhodne nekupoval. Uz jen ten vykon (Z 5500 = 505 W RMS a Z 5450 = 315 W RMS). Jsou na urovni Z 5300, ale s cenou Z 5500. Osobne nevidim zadne rapidni zlepseni - tipuju, ze budou propadak ;)

JSte ale roury....

A co takhle ze by ty zadni repro mely svoje traficko a snuru na 220V. To to nikoho nenapadne????

Predrazene repro se smeznym vykonem.

SOUHLASIM s Alesem, sme na tom stejne, cekal sem radsi nakyho nastupce Z-5500THX, ten vykon je za tu cenu opravdu slabota a dezignove taky zadnej zazrak.Jestly si tohle nekdo koupi...,dyby se radsi staraly o brum ze subu a sumeni satelitu stavajicich Z-5500THX tak by udaly lip.Tohle vypada jak krok zpet ovsem za bratu 15tis kc.

K čemu bezdrát?

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, k čemu je dobrý mít bezdrátový repráky? Chápu třeba myš, klávesnici, sluchátka ale bezdrátový repráky mi pořád neštymujou do hlavy, přece se nainstalujou jednou a je pokoj, to je podle mě lepší než furt měnit baterky. A nebo že by třeba někdo přenášel repráky 5.1 odněkud někam? Mám brouka v hlavě :-)

Stejne JSte ale roury

Bezdratovy jsou zadni repro.Tim padem jsou logicky bezdratove spojeny se zbytkem sestavy. Nejakej drat mezi zadnima reprakama nikoho nepali protoze je stejne vetsinou za sedackou protoze dvere mezi zadnima je nesmysl. Snura 220 taky bude do zasuvky na druhy strane mistnosti nez ma predni repro atd.. Zapomen taky ze by byly oba zadni repro zvlast bezdratove protoze by to byla jedna z veci kteryma by se vyrobce vsude na krabici i v popisu vyrobku chlubil jak je to sikovne.

Napájení satelitů

Bezdrát je sice zajímavý, ale co napájení zadních satelitů. Repro nepojede samo od sebe a BT nebo wifi taky něco spolkne.

THX

tak jestli to ma technologii THX tak silne pochybuji ze budou stat jen 500 dolarů :-) takže to je zase nějaký blud!!!! nebo jestli má někdo jiný názor

Celkom fajn

Pri tychto a inych 5.1 repro je s kablom /hlavne u rear/ dost problem. Tieto by som urcite bral ako aletrnativu a THX je uz relativne vysoky standard. Prenos je podla mna urcite digitalny, takze sum bude na velmi nizkej urovni.

Bezdrát

Bezdrát je fajn, ale ne jednou jsem se už přesvědčil že drát je drát.

Dostupnost

DD, mate nejake blizsi informace o dostupnosti? V US by mely byt uz ted, ale jak u nas? Diky.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®