Všechny komentáře k článku:Bezdrátové reproduktory od Logitechu mají THX

Dostupnost

DD, mate nejake blizsi informace o dostupnosti? V US by mely byt uz ted, ale jak u nas? Diky.

@FLARECZ: Dobrý den, bohužel je zatím neumíme sehnat a Logitech nemá v CZ zastoupení.

@Marek Schäferling - CZC: Diky za bleskovou odpoved.Snad jen pro ostatni, na strankach Logitechu jsou i detailnejsi informace o paramentrech a podle informaci u jednoho z jinych prodejcu by mela byt tato sada za cenu okolo 12 500 Kc pocinaje 15.9. v CZ.

Bezdrát

Bezdrát je fajn, ale ne jednou jsem se už přesvědčil že drát je drát.

Napájení satelitů

Bezdrát je sice zajímavý, ale co napájení zadních satelitů. Repro nepojede samo od sebe a BT nebo wifi taky něco spolkne.

@kralvac: baterky ne?! :) 30 tužkovejch a můžeš dvě hoďky poslouchat ;)

@ONDŘEJ_DOUŠA: Mne by to taky zajimalo. Na baterky se mi to zda hovadina, protoze zadni satelity maji pomerne vysoky vykon. Ze by tam byl nejaky akumulator? V tom pripade by musel byt vyreseny nejaky dobijeci stojan (ze ktereho by vedl uz urcite kabel) a pochybuju, ze to tak bude. No a ze by hraly bez napajeni - tak tomu uz vuuubec neverim.Vi nekdo, jak to doopravdy je? Sem s tim ;)

Celkom fajn

Pri tychto a inych 5.1 repro je s kablom /hlavne u rear/ dost problem. Tieto by som urcite bral ako aletrnativu a THX je uz relativne vysoky standard. Prenos je podla mna urcite digitalny, takze sum bude na velmi nizkej urovni.

K čemu bezdrát?

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, k čemu je dobrý mít bezdrátový repráky? Chápu třeba myš, klávesnici, sluchátka ale bezdrátový repráky mi pořád neštymujou do hlavy, přece se nainstalujou jednou a je pokoj, to je podle mě lepší než furt měnit baterky. A nebo že by třeba někdo přenášel repráky 5.1 odněkud někam? Mám brouka v hlavě :-)

@Brouk pytlik: Tak na to ti rád odpovím. Mám počítač v obýváku a musím konstatovat, že mě dráty na stěně, dost štvou. Betdrátové repro si určitě koupím. Pro mě jsou jak dělaný.

@Brouk pytlik: na baterky? ses pos.... každejch pět minut je měnit!!!!

@poradce lbbým: aj jak to chces napajet? Solarne??? nebo snad kabelem ??? - to by to docela ztrcelo smysl !!!

THX

tak jestli to ma technologii THX tak silne pochybuji ze budou stat jen 500 dolarů :-) takže to je zase nějaký blud!!!! nebo jestli má někdo jiný názor

@Roman Řezáč: Ono to ma THX multimedia, coz je specialni kategorie pro bednicky k pocitaci. A ty se daj sehnat zhruba od 5000, takze tech 500 dolaru neni nerealnych

Ach jo...

Noo s tim designem se Logitech moc nevytahl. Cekal jsem, ze nastupce modelu Z 5500 (mam) bude mit 2 pasmove satelity a inzenyri v Logitechu mysli spis na snadnost umisteni nez na zlepseni kvality zvuku. Kdyz vezmu, ze stoji stejne jako Z 5500, tak bych si je rozhodne nekupoval. Uz jen ten vykon (Z 5500 = 505 W RMS a Z 5450 = 315 W RMS). Jsou na urovni Z 5300, ale s cenou Z 5500. Osobne nevidim zadne rapidni zlepseni - tipuju, ze budou propadak ;)

@ALE$: Ja si nemyslim, ze by to bol prepadak, podla mna je to celkom dobry koncept najma do mensich miestnosti (obyvaciek panelakov) - netreba vliect kable po celej izbe. Ak budu dostatocne dlhe napajacie snury zadnych repro aby mohli ist na jednu zasuvku/predlzovacku, bude to OK. K vykonu - by ma zaujimalo, kto bude pocuvat na plny vykon - ci uz 300 alebo 500W (pokial nie je hluchy alebo nezije na samote u lesa alebo chce odpalit repraciky)...
Podla mna je lepsie mat viacero samostatnych zosilnovacov ako jeden pre vsetky. A najlepsie je mat zosik zabudovany priamo v repraku - viest vykon v metroch kabelaze je podstatne menej efektivne. Ibaze by ste boli stastnymi sponzormi vasich elektrarni...
Ale som zvedavy na kvalitu zvuku pri tomto "wireless" rieseni. Vypocujem si to a uvidim, mozno to aj kupim...

JSte ale roury....

A co takhle ze by ty zadni repro mely svoje traficko a snuru na 220V. To to nikoho nenapadne????

@Chacha: Jasny, ze mne to napadlo. Jenze by to bylo taky dosti neprakticky. Bezdratovy repro by snad mel bejt samotnej satelit bez jakychkoliv kabelu a jsem zvedavej, jak si s tim Logitech poradil ;)

@ALE$: samozrejme ze maj tyhle repredukrory napajeni kabelem, dovedete si predstavit baterky, ktery by meli dost velkou kapacitu aby to uzivili dele nez par hodin? Jedina vyhoda je v tom ,ze nemusite pres pokoj tahat kabely se signalem

@Chacha: Zajimavej napad, ze by kabely vedly jen k zasuvce a ne az k zesilovaci, me to nenapadlo, ale ted me zato napadlo mnoho veci proc to tak nemuze bejt! :-) Pokud by to byly kabely 220V tak budou mnohem tlustsi nez klasicka dvoulinka a to je podle me jeste horsi, navic napajeci kabel se obvykle nedela treba 5 metru dlouhej, takze jsou tam zase prodluzovacky...., sel by udelat adapter a repro napajet treba 12V nejakym tenkym kabelem, ale jak to privedes k obema reprakum, ktery muzou bejt treba na druhy strane pokoje? Dva adaptery a prodluzovacky nebo jeden adapter a dlouhy napajeci kabely? A VUBEC, je rec o bezdratovych repracivh tak tam zadny draty bejt nemuzou, nevim o cem to tady vubec pisu :-))

Stejne JSte ale roury

Bezdratovy jsou zadni repro.Tim padem jsou logicky bezdratove spojeny se zbytkem sestavy. Nejakej drat mezi zadnima reprakama nikoho nepali protoze je stejne vetsinou za sedackou protoze dvere mezi zadnima je nesmysl. Snura 220 taky bude do zasuvky na druhy strane mistnosti nez ma predni repro atd.. Zapomen taky ze by byly oba zadni repro zvlast bezdratove protoze by to byla jedna z veci kteryma by se vyrobce vsude na krabici i v popisu vyrobku chlubil jak je to sikovne.

Predrazene repro se smeznym vykonem.

SOUHLASIM s Alesem, sme na tom stejne, cekal sem radsi nakyho nastupce Z-5500THX, ten vykon je za tu cenu opravdu slabota a dezignove taky zadnej zazrak.Jestly si tohle nekdo koupi...,dyby se radsi staraly o brum ze subu a sumeni satelitu stavajicich Z-5500THX tak by udaly lip.Tohle vypada jak krok zpet ovsem za bratu 15tis kc.

Ouu

No ak tomu řikam dost dobrý repráčky,má s nima někdo zkušenosti?Asi sou dobrý co,a cena poodlě mě i odpovídá :-)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!