Všechny komentáře k článku:Centrum spouští nový vzhled stránek

Pořád dokola

Centrum uz me pekne stve. Temer pet let tam mam mejl a kvuli tomu mam Centrum jako domovskou stranku a za to dobu asi 3x zmenily mejlovy system a 3x zmenily design apod. Kdykoli to zmenili, tak se na nekolik tydnu zpomalovalo nacitani celeho Centra. Mejly dodnes vypadavaji kdykoli se jim zachce diky "nezname chybe". A zpravy Akutalne? To je snad nejhorsi zpravodajstvi v zemi. Nehlde na to, ze pul roku informovali o smennem kurzu asi s dvoudenním zpozdenim. Doufam tedy, ze tentorkat ta prestavba bude mit vyznam.

Možnosti
9 reakcí
poslední 7. 1. 2009 18:09

Za pocetne hrubky se omlouvam, vim o nich, ale psal jsem v rozcileni.

@navabaca: hm, tahle je taky věc která mi na centrumu docela vadí.. Jinak je jejic mail dobrej..

Nevim, já jsem s mailem spokojenej a každou obměnu, kterou jajich mail prošel, jsem registroval pouze jako krok k lepšímu. Problém s žádnými chybami nemám a mail zde využívám již dobrých 5 let určitě a jsem s ním nad míru spokojen.
Jinak, co se obměn týče, dělá je každý portál, protože kdyby stál na tom co má do nekonečna, lidi by to začalo jednoduše nudit a koukali by víc po konkurenci.

Take jsem mel mail na seznamu, centrumu atd. ale co jsem presel na gmail, tak nemam problem. Vsechny ostatni maily jsem si na google nechal presmerovat a jsem spokojeny. Jinak u centrumu jsou vzhledy vetsinou celkem pekne, ale na starsim pc jsem mel obcas problemy s nacitanim stranek.

@mave: já jsem na tom stejně, také jsem zkoušel a pak jsem zkončil na googlu. Na seznamu a centrum mě nešlo odesílat soubory větší jak 10MB, což mi vadilo a u Googlu jsem zatim neměl problém. Google má podle mě nejlepší ochranu proti SPAMu

@mr.gsm: S tou ochranou proti spamu naprosto souhlasim. Navic velice snadno se da pridat mail do spamu, takze priste to neotravuje. Kazdy den navic gmail zvetsuje kvotu pro schranku, momentalne jsem na nejakych 7,2GB coz je opravdu dostatecny :) Libi se mi, ze kdyz si doma stahnu mail do Outlooku, tak na na Gmailu mam nastaveno, aby se mi zpravy nesmazaly, takze vzdy muzu pristoupit k poste a velice rychle a snadno vyhledavat.
Jinac prednosti uctu na Googlu neni jen gmail, ale i dalsi sluzby jako jsou Kalendar, Webova alba, Dokumenty atd.

@mave: To ponechání zpráv je výborné i vzhledem k občasnému formátu HDD a následné ztrátě všech zpráv, ale má to také dle mě i jednu nevýhodu a to je, že se samotném gmailu neoznačí jako přečtené, ale to je jenom detail.

@mave: to s tím, aby zůstaly zprávy na serveru se nastavuje v klientovi. To můžeš mít na jakémkoliv mailserveru. Já mám e-mail na Centru a v Thunderbirdu to mám nastavený. Vím, že se to dá nastavit i na Windows Live Mailu a pokud vím, tak u Outlooku taky.

@mr.gsm: To má, ale taky tam toho spamu chodí 4x víc než na běžny freemaily.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!