Diskuze k článku:Centrum spouští nový vzhled stránek

Nelíbí

nelíbí, nechápu proč Centrum.cz stále mění vzhled. Každý rok mění vzhled a každý rok je to horší a horší. Nechápu proč nemohou navrhnout jeden vzhled jako Seznam.cz a držet se ho, jelikož jsou všichni zvyklí.

Re: Multi přístup

Jo,iGoogle je super a myslím,že Centrum jen kopíruje(napodobuje).A že má navíc icq?Nic moc,stejně icq nepoužívají všichni.

No.. pěkná kopie Seznamu no...

není liž pravda? Myslim že se minimálně velice silně u seznamu "inspirovali"

Pořád dokola

Centrum uz me pekne stve. Temer pet let tam mam mejl a kvuli tomu mam Centrum jako domovskou stranku a za to dobu asi 3x zmenily mejlovy system a 3x zmenily design apod. Kdykoli to zmenili, tak se na nekolik tydnu zpomalovalo nacitani celeho Centra. Mejly dodnes vypadavaji kdykoli se jim zachce diky "nezname chybe". A zpravy Akutalne? To je snad nejhorsi zpravodajstvi v zemi. Nehlde na to, ze pul roku informovali o smennem kurzu asi s dvoudenním zpozdenim. Doufam tedy, ze tentorkat ta prestavba bude mit vyznam.

Nelíbí....

Ten vzhled stránek se mi absolutně nelíbí... Přijde mi to jako chudá stránka s reklamním bannerem jak kráva a modrnějšíma ikonkama... Dřív jsem měl centrum rád, kvůli informacím na úvodní stránce a pěknému vzhledu....dnes je to ubohost sama, investují neustále do nějakých úprav, na které si spousta lidí nemůže zvyknout... jediný vzhled se mi líbil ten asi před rokem či dvěma, kde se dala zvolit i barva pomocí skriptu - Bylo vše pěkně vyskládané uspořádané a plně funkční, nechápu co na tom vzhledu neustále mění... Když jsem na Centrum.cz, to je opravdu zázrak... :-)

Centrum?

Já teda nevím, ale po tom co jsem slyšel o tom jak se po sloučení atlasu s centrem zacházelo se zaměstnanci atlasu a jak všichni šefredakroři dostali vyhazo, tak si o nich myslím své. Navíc atlas byl zcela jinde než centrum, tohle je pouhy amaterismus

Multi přístup

Myslím si,že nápad s multi přístupem na více schránek spojené s icq je velmi dobrý nápad. Ale nejsem si jist,zda jej "obyčejní uživatelé" využijí. Běžní uživatelé mají spíš doma svůj pc,který používají k přístupu do emailů atd a manažeři a podobní uživatelé s sebou zase nosí notebook,kde mají vše důležité.

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!