Všechny komentáře k článku:Centrum spouští nový vzhled stránek

Multi přístup

Myslím si,že nápad s multi přístupem na více schránek spojené s icq je velmi dobrý nápad. Ale nejsem si jist,zda jej "obyčejní uživatelé" využijí. Běžní uživatelé mají spíš doma svůj pc,který používají k přístupu do emailů atd a manažeři a podobní uživatelé s sebou zase nosí notebook,kde mají vše důležité.

@Vladimir Pesta: souhlasim s tebou. je pravda že budou chtit zaujmout něčim novým co ostatni nemaji. alejen jestli je to tak dobra věc. navic většina lidi je zvykla na svou domovskou stranku. a těžko budou přechazet někam jen kvuli icq.

@ppedrnikar: je to dobry marketing aby to prilakalo hodne lidi na jejich stranky. docela se mi to zamlouva. jenom bezni uzivatele si budou muset zvyknout a pak to bude super.

@ppedrnikar: Ano máš pravdu také považuji celkem ne za hloupost, ale takřka zbitečnost, že by někteří přestoupily z jiné domovské stránky na tuto jen díky "ICQ" v uvozovkách proto protože jsem odpůrce tohoto komunikačního programu, ale centrumu to neberu ve zlí je to dobrý nápad a je to novinka a přeju jim hodně úspěchu ale jako domovskou stránku si je nenastavím toť můj názor...

@Lenochod: Tolik hrubek, že tě ruce nebolí!

@jirka8080: já to vítám, ten multimail je učitě přínos.. Jinak centrumu docela fandím.. Ale ti jejich novináři (na Aktualne.cz) kolikrát píšou blbiny.. Ještě tohle by měli vypilovat.. Jinak o hrubky tu zas až tak nejde..

@Vladimir Pesta: Vřele můžu doporučit iGoogle, fak dobrá věc, po přihlášení máte možnost si udělat vlastní gadgety - já to mám provedený jako odkazy na stránky kam nejčastěji chodím, pokud jich máte hodně, dát to do záložek, fakt pohodlná věcička, ušetří to spoustu vypisování adres do prohlížeče. Jen je trochu pracnější vlastní vytvoření.

Pořád dokola

Centrum uz me pekne stve. Temer pet let tam mam mejl a kvuli tomu mam Centrum jako domovskou stranku a za to dobu asi 3x zmenily mejlovy system a 3x zmenily design apod. Kdykoli to zmenili, tak se na nekolik tydnu zpomalovalo nacitani celeho Centra. Mejly dodnes vypadavaji kdykoli se jim zachce diky "nezname chybe". A zpravy Akutalne? To je snad nejhorsi zpravodajstvi v zemi. Nehlde na to, ze pul roku informovali o smennem kurzu asi s dvoudenním zpozdenim. Doufam tedy, ze tentorkat ta prestavba bude mit vyznam.

@navabaca: Za pocetne hrubky se omlouvam, vim o nich, ale psal jsem v rozcileni.

@navabaca: hm, tahle je taky věc která mi na centrumu docela vadí.. Jinak je jejic mail dobrej..

@navabaca: Nevim, já jsem s mailem spokojenej a každou obměnu, kterou jajich mail prošel, jsem registroval pouze jako krok k lepšímu. Problém s žádnými chybami nemám a mail zde využívám již dobrých 5 let určitě a jsem s ním nad míru spokojen.
Jinak, co se obměn týče, dělá je každý portál, protože kdyby stál na tom co má do nekonečna, lidi by to začalo jednoduše nudit a koukali by víc po konkurenci.

@navabaca: Take jsem mel mail na seznamu, centrumu atd. ale co jsem presel na gmail, tak nemam problem. Vsechny ostatni maily jsem si na google nechal presmerovat a jsem spokojeny. Jinak u centrumu jsou vzhledy vetsinou celkem pekne, ale na starsim pc jsem mel obcas problemy s nacitanim stranek.

@mave: já jsem na tom stejně, také jsem zkoušel a pak jsem zkončil na googlu. Na seznamu a centrum mě nešlo odesílat soubory větší jak 10MB, což mi vadilo a u Googlu jsem zatim neměl problém. Google má podle mě nejlepší ochranu proti SPAMu

@mr.gsm: S tou ochranou proti spamu naprosto souhlasim. Navic velice snadno se da pridat mail do spamu, takze priste to neotravuje. Kazdy den navic gmail zvetsuje kvotu pro schranku, momentalne jsem na nejakych 7,2GB coz je opravdu dostatecny :) Libi se mi, ze kdyz si doma stahnu mail do Outlooku, tak na na Gmailu mam nastaveno, aby se mi zpravy nesmazaly, takze vzdy muzu pristoupit k poste a velice rychle a snadno vyhledavat.
Jinac prednosti uctu na Googlu neni jen gmail, ale i dalsi sluzby jako jsou Kalendar, Webova alba, Dokumenty atd.

@mave: To ponechání zpráv je výborné i vzhledem k občasnému formátu HDD a následné ztrátě všech zpráv, ale má to také dle mě i jednu nevýhodu a to je, že se samotném gmailu neoznačí jako přečtené, ale to je jenom detail.

@mave: to s tím, aby zůstaly zprávy na serveru se nastavuje v klientovi. To můžeš mít na jakémkoliv mailserveru. Já mám e-mail na Centru a v Thunderbirdu to mám nastavený. Vím, že se to dá nastavit i na Windows Live Mailu a pokud vím, tak u Outlooku taky.

@mr.gsm: To má, ale taky tam toho spamu chodí 4x víc než na běžny freemaily.

Re: Multi přístup

Jo,iGoogle je super a myslím,že Centrum jen kopíruje(napodobuje).A že má navíc icq?Nic moc,stejně icq nepoužívají všichni.

@player83: Kdysi jsem četla o ICQ vůbec takové podivné věci o jejich licenčních podmínkách a o tom, jak ho ve světě skoro vůbec nikdo nepoužívá.... samozřejmě nevím nakolik to byly výmysly, ale natolik mne to vyděsilo, že jsem ho totálně zrušila používám jen Skype (i když nevím, zda je tento o něco lepší.... jen jsem na něj nečetla takové věci).

@Aggata: ja myslim že icq jeste používa hodne hodne uživatelů ... ale třeba hodne hodne mých kontaktů i já používáme qip či jiné alternativy.

@mgiel: to musím jen sopuhlasit, mám v kontakt listu asi 40 lidí a z toho jich používá icq6 asi jen 8 lidí, většina qip..

@daemonn: Tak to si dobrý keď tvrdíš že icq nevyužívaš. Ty ho v podstate využívaš, len používaš iný komunikátor, ktorý však musí byť napojený na protokoly, ktoré licencuje AOL/ICQ. Až sa znova rozhodnú niečo zmeniť v protokoloch a nepôjde ti dočasne qip, miranda alebo kopa iných komunikátorov z dôvodu aby chytali zákazníkov na tie ich nové vylepšené icq verzie, tak si potom spomeň. Najlepšie aj tak bolo icq 2003b, ktoré používam skoro bez problémov dodnes.

@lolololol: Já jsem v tomhle dost nepoučená.... a Skype je něco jiného? a má taky nějaké velké nevýhody?

@Aggata: ICQ ve světě nikdo nepoužívá... Užíváme ho pouze my, Češi a hlupáci, jelikož je to špatný protokol a absolutně neperspektivní. Alternativy Icq, jako jsou QIP atd jsou k ničemu. Dnes je lepší využívat MSN, Jabber či Skype nebo na Macu je třeba iChat. ICQ je naprosto zastaralý protokol, vyskytuje se zde spousta spamu. Nechápu proč všichni stále využívají tento otřesný klient, jelikož zbytek světa je už dávno jinde. U nás je ale pouze reklama na ICQ, jsou tam pěkný obrázky a to teenagerům stačí...

@efrankie: Tomu co je protokol moc nerozumím, ale mám takovej jako uživatelskej pocit, že se mi se Skypem dělá lépe, taky už se mi podařilo přesvědčit většinu svých kontaktů, aby na něj přešli, ale občas třeba různé firmy nabízejí online rádce a vždycky přes ICQ, což mne trochu štve, raději jsem ho odinstalovala úplně.

@player83: takže podle tebe se mají všechny ostatní vyhledávače zrušit a má zůstat jenom google ? Centrum už je tu taky pěkně dlouho a nemyslím si že se opičí.. jestli sis všiml tak skoro všechny vyhledávače sou více méně stejné a liší sou pouze metodou vyhledávání a to že má google největší rozpočet a používá ho nejvíc lidí neznamená že ostatní vyhledcávače nestojí za nic..

@player83: stranku robia na zaklade prieskumov medzi navstevnikmi, takze si myslim ze je to ok

Centrum?

Já teda nevím, ale po tom co jsem slyšel o tom jak se po sloučení atlasu s centrem zacházelo se zaměstnanci atlasu a jak všichni šefredakroři dostali vyhazo, tak si o nich myslím své. Navíc atlas byl zcela jinde než centrum, tohle je pouhy amaterismus

Nelíbí....

Ten vzhled stránek se mi absolutně nelíbí... Přijde mi to jako chudá stránka s reklamním bannerem jak kráva a modrnějšíma ikonkama... Dřív jsem měl centrum rád, kvůli informacím na úvodní stránce a pěknému vzhledu....dnes je to ubohost sama, investují neustále do nějakých úprav, na které si spousta lidí nemůže zvyknout... jediný vzhled se mi líbil ten asi před rokem či dvěma, kde se dala zvolit i barva pomocí skriptu - Bylo vše pěkně vyskládané uspořádané a plně funkční, nechápu co na tom vzhledu neustále mění... Když jsem na Centrum.cz, to je opravdu zázrak... :-)

@BlackZoneCZ: Mě se teda taky zrovna nelíbí, vypadá to trochu nevkusně, už předtím to vypadalo jako nepovedená kopie Yahoo.com, ted mě to příde zas naprosto nesymetricky, pravá půlka v jiné vejšce než levá, velký nápisy, jak pro slepý. I když je možný, že to někdo uvítá..

@Mira Rasin: já v tom zase lehce cítím kopírku Seznamu... :-X

No.. pěkná kopie Seznamu no...

není liž pravda? Myslim že se minimálně velice silně u seznamu "inspirovali"

Nelíbí

nelíbí, nechápu proč Centrum.cz stále mění vzhled. Každý rok mění vzhled a každý rok je to horší a horší. Nechápu proč nemohou navrhnout jeden vzhled jako Seznam.cz a držet se ho, jelikož jsou všichni zvyklí.

@efrankie: souhlasim, porad neco meni google je nejlepsi!

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!