Všechny komentáře k článku:Centrum spouští nový vzhled stránek

Multi přístup

Myslím si,že nápad s multi přístupem na více schránek spojené s icq je velmi dobrý nápad. Ale nejsem si jist,zda jej "obyčejní uživatelé" využijí. Běžní uživatelé mají spíš doma svůj pc,který používají k přístupu do emailů atd a manažeři a podobní uživatelé s sebou zase nosí notebook,kde mají vše důležité.

Možnosti
6 reakcí
poslední 6. 1. 2009 19:15

souhlasim s tebou. je pravda že budou chtit zaujmout něčim novým co ostatni nemaji. alejen jestli je to tak dobra věc. navic většina lidi je zvykla na svou domovskou stranku. a těžko budou přechazet někam jen kvuli icq.

@ppedrnikar: je to dobry marketing aby to prilakalo hodne lidi na jejich stranky. docela se mi to zamlouva. jenom bezni uzivatele si budou muset zvyknout a pak to bude super.

@ppedrnikar: Ano máš pravdu také považuji celkem ne za hloupost, ale takřka zbitečnost, že by někteří přestoupily z jiné domovské stránky na tuto jen díky "ICQ" v uvozovkách proto protože jsem odpůrce tohoto komunikačního programu, ale centrumu to neberu ve zlí je to dobrý nápad a je to novinka a přeju jim hodně úspěchu ale jako domovskou stránku si je nenastavím toť můj názor...

@Lenochod: Tolik hrubek, že tě ruce nebolí!

@jirka8080: já to vítám, ten multimail je učitě přínos.. Jinak centrumu docela fandím.. Ale ti jejich novináři (na Aktualne.cz) kolikrát píšou blbiny.. Ještě tohle by měli vypilovat.. Jinak o hrubky tu zas až tak nejde..

Vřele můžu doporučit iGoogle, fak dobrá věc, po přihlášení máte možnost si udělat vlastní gadgety - já to mám provedený jako odkazy na stránky kam nejčastěji chodím, pokud jich máte hodně, dát to do záložek, fakt pohodlná věcička, ušetří to spoustu vypisování adres do prohlížeče. Jen je trochu pracnější vlastní vytvoření.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®