Všechny komentáře k článku:Czech Computer získal důležitý certifikát - aktualizováno

Trochu si to pletete

to ze mate dle zakona pravo na vraceni zbozi jeste neznamena, ze jej muzete POUZITE bez nasledku vratit. prodejce si vzdy muze nauctovat slevu ze zbozi a popr. dalsi administrativni poplatky s tim spojene.
mimochodem vzijte se take na chvili do kuze prodejce...jako majitel byste asi sam mel velky problem prijimat zbozi zpet jen proto ze zakaznikovi "nevyhovuje" a nerozmyslel poradne pred nakupem. pletete si prodejce s charitou...a ano, monitor by jim urcite zustal na nejakem repase skladu a jen by na vsem prodelali...

Možnosti
1 reakce
poslední 12. 2. 2010 17:54

Proti tomu nemám nic. Ale pokud si odečtou 15%, tak proč to za těch -15% nenabídnou zde v použitém zboží ?
Odpověď je jasná :) Prodá se to někam,kde je škrábanec irelevantní.
To, že zákazníkovi nevyhovuje a nepromyslel pořádně před nákupem je prostě výhoda nákupu přes internet. Já taky nenadělám nic s tim, že pokud si koupím monitor pro práci a budu reklamovat, tak musim počkat 30 dní. To je prostě zákon a každý si může vybrat, jestli podnikat nebo nepodnikat (prodávat nebo neprodávat) přes internet.
Pokud by se ten monitor ukázal tady v e-shopu s tou slevou co jsem zaplatil a každý zákazník by měl možnost si ho koupit, tak bych v tom žádný problém neviděl.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®