Všechny komentáře k článku:Czech Computer získal důležitý certifikát - aktualizováno

Vrácení zboží - stornopoplatek a co dál ?

Předem bych rád uvedl, že jsem měl vždy s CZC nejlepší zkušenosti a reklamace vždy proběhla v pořádku, ale nyní bych rád uvedl svojí zkušenost a zeptal se na jednu věc.Zakoupil jsem u Vás monitor a ten následně vyzkoušel. Ano, chtěl jsem ušetřit a koupil si TN. Po vyzkoušení cca 3 hodiny jsem ten monitor zabalil a chtěl vrátit (jezdím na Chodov každý pátek, tak jsem ho přivezl za týden). Když se mě prodejce zeptal na důvod vrácení (asi zvědavost, protože můžu bez důvodu), tak jsem odpověděl, že to nebyla dobrá volba a že to chci vrátit a přidám si a koupím EIZO s S-PVA.
To obchodníka nezajímalo, ale hned začal stim, že to určitě bude poškrábaný a že dostanu stornopoplatek. Poté našel na podstavci škrábanec (asi jsem ho tam udělal jak jsem to stavěl, ale nejsem si ničeho vědom, ale byl tam a tak jsem to uznal) Za malej škrábanec jsem dostal storno 850 Kč (což mě přijde celkem dost, ale tak nechtěl jsem se snim hádat).
Rád bych se ale zeptal, co se pak u takového monitoru stane ? V Použitém zboží neni a když čtu reference, tak se občas stane, že někdo dostane použité zboží.
Takže buď ho prodejce zabalil a prodává jako nové - spíše ne.
A nebo se prodá nějaké firmě, které malinkej škrábanec vůbec nevadí a otázka zní - opravdu s 15% slevou ?Proto bych se rád zeptal, zda toto zboží dáváte do použitého zboží, nebo co se stímto zbožím stane. Protože sleva 850Kč za jeden malej škrábanec na lesklém podstavci - těch tam je za týden víc než dost vzhledem k lesklosti, je celkem dobrá sleva.Děkuji za odpověď.

Možnosti
1 reakce
poslední 30. 1. 2010 17:28

Ještě bych rád dodal, že toho prodejce pak už vůbec nezajímalo, že bych si chtěl koupit do EIZO a tak jsem šel raději domu (s pocitem, že 850 za škrábanec je dost) a že to EIZO raději koupím u konkurence.
Nebylo by tedy lepší se v takovém případě se zákazníkem domluvit a vydělat na tom EIZU - tedy ten stornopoplatek si vzít z marže za EIZO a mít na dále spokojeného zákazníka ?

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®