Všechny komentáře k článku:Exkluzivně: Nová poloprofesionální zrcadlovka Nikon D700

Přijde mi blbost co CZC dělá

Na specialozovaný foto obchod mít nebude, leda by se založila celá nová "divize". Kdyby se raději CZV soustředilo na počítače a komponenty. Myslím že stále je co nového nabízet. Takovouto zrcadlovku si půjdu raději koupit do specialozovaného obchodu. Navíc většina lidí, co si jí kupuje už nějaký svůj obchůdek má, od kterého nakoupili víc příslušenství a vztah zákazník/prodávající je jinde než může počítačové CZC dosáhnout.

Možnosti
4 reakce
poslední 10. 12. 2008 17:03

Záměr CZC je jasný, já proti rozšiřování sortimentu nic nemám. Jasně, že to nebude nikdy spec. obchod. Ale myslím si, že to není až tak důležité. Informace si obstaráte a pak se rozhodnete dle ceny a místa Vašeho bydliště. Pokud mají nějaké lidi na tyto aktivity, tak je mile rád přivítám. Co CZC spustilo, tady to písalkování za body, dozvěděl jsem se spoustu věcí, a předcházím díky ním i několika problémům. Nebo mi je tady pomáhájí řešit... Takže jsem pro takové recenze apod.

@Koubikm: Proti rozšiřování sortimentu také nic nemám. Jen si myslím že daleko líp by CZC udělalo, kdyby rozšiřovala sortiment o IT techniku, ne o foto techniku. ta si přeci jen zaslouží a víc jí sluší jiný obchodní přístup. Pokud CZC nemá ambice být diskontem typu Plus... Chápu že každý preferuje něco jiného, tohle by bylo na osobní diskuzi a nejlépe i se zástupci CZC.

@Pajik77: CZC nabízí jen výběr produktů. Nespecializuje se na fotodoplňky a ceny taky nemá růžový. Podle mě to je taky tak trochu krok stranou.

@Koubikm: To je velmi špatné přemýšlení. Vysosávat z někoho informace a pak koupit jinde, nebo se hádat kvůli pár stovkám mi přijde velmi slizské. Pak se člověk diví, že se mu nikde nevěnujou. Já osobně se nekoukám jenom na cenu a dostupnost. Jde mi také o to, jestli mi s výběrem někdo pomůže a jak. U CZC nakoupím IT techniku, protože když něco nevím a zeptám se, dostanu odpověď. Také věřím, že ten koho se ptám se v IT vyzná. Neočákávám však velkou odbornost u foto techniky.
To už můžu jít rovnou do xxx (konkurenční francouzský eshop) a nakoupit tam vše za krásné ceny. To že mi nikdu nepomůže, nevyzvednu si to osobně (tudíž nevyzkouším), nedostanu českou záruku ani manuál je přece jedno. Hlavně, že ušetřím 100Kč. Když něčemu nebudu rozumět, skočím se zeptat do CZC, tam se v tom přece vyznaj, poraděj kde sehnat návod etc. Tohle opravdu zkazí poctivému obchodníkovi den.

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®