Diskuze k článku:Exkluzivně: Nová poloprofesionální zrcadlovka Nikon D700

Přijde mi blbost co CZC dělá

Na specialozovaný foto obchod mít nebude, leda by se založila celá nová "divize". Kdyby se raději CZV soustředilo na počítače a komponenty. Myslím že stále je co nového nabízet. Takovouto zrcadlovku si půjdu raději koupit do specialozovaného obchodu. Navíc většina lidí, co si jí kupuje už nějaký svůj obchůdek má, od kterého nakoupili víc příslušenství a vztah zákazník/prodávající je jinde než může počítačové CZC dosáhnout.

DX

osbně nevidím až takovou výhodu FF. Raději bych si koupil D300 se stejným rozlišením ale DX snímačem a využíval o 50% delší skla zadarmo. Profík nejsem a u tohoto FF vidím výhodu pouze na vysokých citlivostech

Pěkný kousek

Tak toto je můj favorit. Jen je škoda, že mám asi dva roky D200. Libí se mi na ni to, že má integrovaný blesk. Přece jen tahat sebou pořád externí blesk není moc pohodlné. Ale co si určitě koupím je blesk SB900, který krásně doplní mou SB800.

Kvalitní recenze

http://www.dpreview.com/reviews/nikond700/

Novnika

Je pěkné, že se CZC zajímá o fotografii, ale D700 rozhodně není novinka. Také slova "již nyní" jsou trošku drzá. Specializované obchody na fotografii mají D700 skladem již pár měsíců.

ISO

"(nastavitelné v rozmezí 200 až 6400)" nema nahodou D700 ISO 200 az 25600 ?

Recenze

Tady docela taky povedená recenzehttp://www.fotoaparat.cz/article/10676/1

Nenašli jste, co hledáte?

Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO® Nakup a soutěž o hvězdné stavebnice LEGO®