Všechny komentáře k článku:Google přináší přímý přenos z Marsu

Pěkné

Vypadá to dobře,je to rychlé,akorát kdyby ten mars,když to přibližuju nebyly ty obrázky hranaté,ale to je detail.Pak ještě skusím tu vodu,ale vypadá vše moc pěkně,a myslím že se to vývojářům povedlo.

Možnosti
6 reakcí
poslední 16. 3. 2009 16:01

21. století nám přínáší kupu nových věcí za chvíli bude na denním pořádku lítat v kosmických lodích :) Svět se vyvýjí a internetové služby taky třeba se dočkáme že to bude i meziplanetární komunikace a na youtube se s námi budou dívat cizí civilizace ale toho se spíš nedočkáme :( ale i tak dobrý =D

@BLEO: No to je pravda,když se podíváme za posledních 5 let co se vše změnilo.Měli jsme 512kb/s internet a byly jsme spokojeni.Děti za chvilku nebudou nosit sešity ale netbooky.V zeměpisu nebudou mapy ale souřadnice na pc do google Earth.Bude to uplně o něčem jiném,bezdratovka na každém rohu.

Pěkný to je, jen je škoda, že se mi zobrazujou lokace ze Země, takže je musim všechny odklikávat. Je trochu blbý vidět na Marsu špendlík ukazující na můj dům. Ale jinak dobrá věc. Zajímavý obrázky atd.

@niemand-nobody: Myslim, ze Google earth udelal krok správným směrem

@T4urQs: Vůbec je tahle aplikace úžasná, jen se děsím okamžiku, až bude celá Země takhle online vidět na internetu a budeme se moci navzájem sledovat, kdo kam a s kým jde....

@Aggata: To bude sice chvilku trvat,ale možné to je,pak by nikdo neměl soukromý,pokud by nebyl pod střechou :) jestli to nebude rengen :)

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!