Diskuze k článku:Google přináší přímý přenos z Marsu

Přímí přenos

vzhledem k tomu, že jde o oficiální oznámení z CZC, byste si měli zkontrolovat pravopis, než to uveřejníte...

Fantazie

to je skoro neuvěřitelné, co dnešní věda dokáže, před pár lety člověk o okolí naší planety nevěděl skoro nic a dneska si můžeme planetu prohlédnout přímo od počítače. Patřím už pomalu ke střední generaci, ale pokud to tak půjde dále, tak věřím že ještě stihnu zažít velké věci :)Nezlobte se na mne za tento výlev, ale vesmírem jsem prostě fascinován. nebo snad nikdo z vás nemá občas ty myšlenky, jak je velký, kde končí, co je za ním a podobně ?

Pozemky na Marsu

Vzhledem k tomu, že se již obchoduje s pozemky na Marsu, tak si člověk může prohlédnout, který kousek "půdy" se mu zamlouvá. Já raději ještě zůstanu při Zemi;)

Přepnutí

Jen dodám:
chvíli jsem hledal jak to přepnout ze Země na Mars.: Takže až nainstalujete ten update v Google Earth nahoře je taková oranžová ikonka s planetkou. Tím se to přepíná.
Vím je to zbytečnost ale třeba se to někomu hodí ;-) . Jinak Podívat se na Mars se mi líbí. Díky Google

Pěkné

Vypadá to dobře,je to rychlé,akorát kdyby ten mars,když to přibližuju nebyly ty obrázky hranaté,ale to je detail.Pak ještě skusím tu vodu,ale vypadá vše moc pěkně,a myslím že se to vývojářům povedlo.

Luxus

http://www.egzem.cz/index.php?k=72

Hmm

je to mazec jsem zvedavaj kdy lidi pidili zacnou nejakou pkanetu osidlovat snad se toho doziju no uvidime ! snad teda ! ale jako je to neco fascinujiciho jako

Just google

Prostě google... co dodat :)

Kvejgáři

A už tam našli Kvejgáry? Museli vypadat asi jako grilované kuře.

Chibi

ja sem chibu nykdi nenapsal mjel sem vsdycki jenysku s tyktatu

Nenašli jste, co hledáte?

To je gól! To je gól!